Sklenik firma

Dobrý deň,môže mi niekto prosím Vás poradiť polykarbonatovy sklenik . Kt. Firm ale dobra
Odpovedať
skleniky24 mame sklenik trioška, spokojonosť, ale teraz by sme si vybral len 2,5m široký,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od radek301:

skleniky24 mame sklenik trioška, spokojonosť, ale…
@radek301 ďakujem. Keď som pozerala ,tak tam boli 4 mm a 6 mm. Tal asi ten 6 mm. Bude lepsi
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kika7126:

Dobrý deň,môže mi niekto prosím Vás poradiť polyk…
@kika7126 neviem, koľko máte naňho rozpočet, posielam môj. Rozmer 6x4 celohliník, lexan 10mm. bol aj s montážou, neviem si predstaviť to montovať svojpomocne...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od standa1981:

@kika7126 neviem, koľko máte naňho rozpočet, posi…
@standa1981 ďakujem. Taky by nám stačil. Len neviem si predstaviť reakciu muža kwd mu poviem,že to má namontovať...veľa.ludi ma ohovára,že načo mi to bude,že je už teplo vonku,ale.ked spadne kysli dážď ja mam po urode ...
Odpovedať

@standa1981 ďakujem. Taky by nám stačil. Len nevi…
@kika7126 to tvrdua ludia co sklenik nemaju. Napr. Kym ja bez sklenika mam na paradajkach/paprikach prve kvety, otec v skleniku uz zbiera prvu urodu. Kym ja v septembri ich uz vytrhavam, otec v oktobri dozbierava poslednu urodu. A to sme sice na opacnych koncoch republiky ale zhruba rovnakej nadmorskej vyske aj teplotnej oblasti.
Odpovedať

@kika7126 toto montovali 3chlapi 7hodin, mali vercajch, naratal som 7 uťahovačiek, vrtačiek atd. Všetko všade silikonovane, všetko presrobovane, ja by som to nedal...
Odpovedať
Profilova fotka
agosfera alebo eurosklenik. to su tiez dobre firmy. ☺️
Odpovedať
Profilova fotka

@kika7126 na to sa vykasli, co hovoria ostatni ludia. oni nebudu tu zeleninu pestovat. sprav tak, ako je podla teba najlepsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?