Protispád na balkóne a jeho možná oprava

RD, balkón (1x3,30)... Podlaha na balkóne staré terasso - kvalitné, hrubé, nepopraskané, len jednu chybu má, že je spádované k stene a rovno pred balkónovými dverami stojí po daždi voda. Rozmýšľal som nad variantou vysekať to vonku a položiť novú dlažbu, ale priateľka navrhla, či sa to len nedá prespádovať betónom a dala by na to tie také drevené rošty či už z Lidla alebo aj v Ikei to mávajú... Otázka znie, čo sa dá použiť na vyspádovanie na to terasso v tenkej vrstve - pri zábradlí do 0,5 cm, pri dverách max. 1,5 cm, nakoľko balkónové dvere sú osadené tak nízko, že vyššia vrstva podlahy by zakryla odvodňovacie otvory na dverách. Dík :-)
Odpovedať
Profilova fotka
použil bi som urcite estrich poter ,ktory sa da použit do 3cm ,alebo nivelizacny nater
Odpovedať
Od akej minimálnej hrúbky sa dá ten poter použiť? Potrebujem len 0,5 cm v najnižšom mieste, a aby to po prvej zime nepopraskalo... Tým nivelizačným náterom je myslené čo?
Odpovedať
@dedo758 poter by som určite nepoužíval , dá sa použit kludne aj do 4 a viac cm ale taká minimálna hrúbka by mala byt aspon 2 cm .myslím že 1,5 cm by sa dalo riešit aj flexibilným lepidlom len sa s tým bude hrošie robit,alebo ten vonkajší nivelák, tým sa to dá aspon do roviny čo by ulahčilo následnú prácu tiež.pozor ale na to terasso je to kritický povrch treba použit betokontakt ,alebo prestierkovat flexibilným lepidlom
Odpovedať
Rovinu nechcem, betonkontakt mi je jasný, ale prestierkovanie flexibilným lepidlom...? Ešte som zabudol, že na zimu pôjdu tie rošty preč a ostane podlaha voľná, tak to lepidlo by tam asi nebolo ktovie čo... Asi to rozbijem a položím dlažbu - alebo len ten poter do spádu a naň tie rošty... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?