Prístavbu balkonu v bytovce 2 a 3 izb. byty rovnaké balkony.úver platí 3izb.viac ako 2izb.?

Chceme pristavovat balkony v bytovke a chceme brát úver na fond oprav.Balkony budou rovnaké,ale výpočet splátky chtejí podle plochy bytu.Neví nekdo poradit či to je zákoné?Podle mne za stejnou vec se má platit rovnako.A ne zato že má 2 izby nebo 3.
Odpovedať
Mala by si otvorit temu, nie otazku. Prispevky do fondu oprav su podla vymery bytov. Keby ste brali uver na balkony, tak by ste asi platili rovnako. Ale z tvojej otazky to nie je celkom jasne. Pockaj, predychaj do zajtra tu dnesnu domovu schodzu a zadaj novu temu s podrobnejsimi informaciami. Nie vsetko je dane zakonom. Su veci, ktore zavisia od stanov spolocenstva vlastnikov (tie nesmu ist proti zakonu, ale je tam urcity priestor a nie vsetky su rovnake), su veci, ktore zavisia od uznesenia na schodzi vlastnikov. Takze vsetko moze byt u vas o dost ine ako povedzme u nas.
Odpovedať
Ide o to, co mate v stanovach. Ak tam mate, ze investicie sa rozpocitavaju podla m2, tak je vsetko v poriadku i ked v tomto pripade nie ferove ;)... Balkon totiz patri k bytu a nebude asi ani vacsi ako pri inych bytoch, ci uz vacsich ci mensich, spravne? Ak to v stanovach zakotvene nieje, tak to nema nejake zakonne podlozenie a tlacil by som na jednotnu cenu v tomto pripade.
Odpovedať
plati sa podla plochy ,z balkona sa prirata 25perc.plochy balkona
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?