Prekrytie zábradlia na balkóne v paneláku

Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, ako pekne prekryt skarede zabradlie, ktore mame na panelakovom balkone a nemozeme ho zmenit. Je sive, plechove, s cervenymi rurami , skratka paradny kusok. Nemam skusenosti s rakosim, ani plachtami, rada by som si nechala poradit. Alebo existuje aj nieco ine??? Balkon je velmi vidiet z obyvacky, kedze mame znizene okna, rada by som mala prijemny pohlad. Vopred dakujem za inspiracie.
Odpovedať
minimalne natriet rovnakou farbou plech aj rury. Tiez mame tento balkon, ked je to jednofarebne, vyzera to trosku lepsie. Ale som zvedava na dalsie napady.
Odpovedať
@frimmie my mame tie rury zamurovane. ale mame to cele zasklene, cize bolo treba aj spodok vymurovat. ale slo by to aj u vas... vznikol by ti tam murik, mohli by ste si nan dat kvety...
Odpovedať
Profilova fotka
@frimmie ahoj, my síce bývame v dome, ale krásne sa taha brečtan, alebo v záhradkárskom časopise som videla tzv. cernooku zuzanu, vraj sa to krásne taha po balkónoch ;-) vyskusajte :-)
Odpovedať
Ja by som to zabradlie vybrusila a nanovo namalovala peknou farbou. Bud kontrastnou ,alebo splyvavou s okolim, aby nebilo do oci. zalezi, co sa vam paci. Inak, prakticka a pekna je aj ratanova rohoz.
Odpovedať
Dakujem vam vsetkym za rady. Vcera som dokoncila prerabku - najprv som kupila take obycajne rakosky, ktore som uz po tyzdni dala dole, lebo boli take dost riedke a tenucke a vcera som kupila krasnu imitaciu rakosiek, je to plast takze by to malo vydrzat, nakupila asi 15 novych kvetiniek a vyzera to genialne. Dam foto!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@frimmie mohla by si prosim dat foto? tiez to aktualne riesime, potesilo by. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?