Odpoveď na príspevok od axeco:
@merak 2 domovnici + 3 dosadeni spravcom 3 sme b… @axeco domovníci bývajú tiež "dosadení" (kúpení).Odpoveď na príspevok od axeco:
@zita19 Nic to nemeni na tom, ze Lukasovi sa nik… @axeco ako vies, ze nebranil zatepleniu? Vies ako je riesene to zasklenie a ako je riesene zateplenie? Ked lepili na bocne steny fasady aj balkona izolaciu a robili omietku, tak mali spravit sparu v zatepleni okolo zasklenia? A ked zateplovali strop jeho balkona, tak tiez mali so zateplenim obchadzat jeho kolajnice pre zasklenie? To ako by si technicky zvladol? Uznava, mali mu ho rozobrat, ked demontaz nezabezpecil vo vlastnej rezii a mali mu ho niekde ulozit. A demontaz vyfakturovat, pretoze je to praca mimo zmluvy o zatepleni. Tym by to pre zhotovitela koncilo. Tak ako zlozia satelity alebo zlozia externe jednotky z klim. Je to sice majetok vlastnika ale jednoducho zavadzia pri vykone prac.Odpoveď na príspevok od merak:
@axeco odsúhlasili ste si to takto na domovej sch… @merak Nie 3 clenov komisie si vymenili svojvolneOdpoveď na príspevok od zita19:
@axeco ako vies, ze nebranil zatepleniu? Vies ako… @zita19 Zateplili mi a zasklenie im vobec neprekazaloOdpoveď na príspevok od lukas_voloch:
Zdravim vas. Potreboval by som taku radu. Paru me… @lukas_voloch Ad.1. Spoločenstvo vlastníkov. Ad.2. Mali ste schválené vaše zasklenie požiarnikmi?Odpoveď na príspevok od starysomar:
Ad.) plocha balkónov ktoré nemajú všetci - u nás … @starysomar Naklady su podstatne Nie kolko ti vracajuOdpoveď na príspevok od axeco:
@kejsix Ako zasklenie brani zatepleniu ? @axeco To akoze vazne?Odpoveď na príspevok od gadefox:
@axeco domovníci bývajú tiež "dosadení" (kúpení). @gadefox v prvom rade domovníkov a aj členov komisie si odsúhlasujú vlastníci na domových schôdzachOdpoveď na príspevok od axeco:
@merak Nie 3 clenov komisie si vymenili svojvolne @axeco pokiaľ to nebolo odsúhlasené vlastníkmi a je to aj v správe zo schôdze, tak nemôžu.Odpoveď na príspevok od merak:
@axeco pokiaľ to nebolo odsúhlasené vlastníkmi a … @merak Nemozu ? Urobili toOdpoveď na príspevok od merak:
@gadefox v prvom rade domovníkov a aj členov komi… @merak áno. Myslel som to skôr tak, že domovník sa dá kúpiť/uplatiť. V Prahe som mal na starosti projekty - štátne zákazky - viem ako to funguje, nerobím si žiadne ilúzie. Správcovské firmy a fondy opráv je to isté len v menšom.. ale možno sa nájdu nejaké výnimky.Odpoveď na príspevok od merak:
@axeco pokiaľ to nebolo odsúhlasené vlastníkmi a … @merak co nemozu. balkon bol navrateny do stavu v sulade s projektovou dokumentaciou. Ak ma vlastnik suhlas od spoluvlastnikov a stavebne povolenie /lebo toto nieje na ohlasku/, tak potom je v prave.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@axeco napíšem Ti. @starysomar To,ze davas 190 a vrati sa ti 600 , to nie ze ziaden udaj Snad len o tom, ze vyska zalohy je velka Ma byt 1/12 spotreby za minuly rok. Ze vam spravca vyrubal 190 je vasa hlupost Platit mate 140 €. Podstatne su naklady. Tie mame na teplo kazdy rok nizsie o 4000 € , ako pred zateplenim Navratnost 100 rokovOdpoveď na príspevok od starysomar:
Nechapes, splietas hrusky s jablkami a nemienim d… @starysomar Velmi dobre chapem Ludia su spokojni , ked im vracaju " preplatky" Preplatky su zbran spravcov Navysia zalohy a ludia su spokojni Mna zaujimaju naklady Zalohove platby som si znizil na 1/12 spotreby za minuly rok - 120 € za 70 m/2 bytOdpoveď na príspevok od axeco:
@merak Nemozu ? Urobili to @axeco podajte podnet na políciu na preverenie hodpodárenia so zverenými financiamiOdpoveď na príspevok od rapidek:
@merak co nemozu. balkon bol navrateny do stavu v… @rapidek ja som reagoval na toto: "3 clenov komisie si vymenili svojvolne"Odpoveď na príspevok od gadefox:
@merak áno. Myslel som to skôr tak, že domovník s… @gadefox ja viem že sa dajú kúpiť, preto si volím komisiu z vlastníkov prítomných na schôdzi, aby sa nik nemohol sťažovať. Ale aj tak sa nájde nejaký ten blbeček, čo sa príde sťažovať.