Kde kúpim sedenie na malý balkón?

Ahojte, neviete odporucit, kde kupit nejake male sedenie ( aj dobre uskladnitelne, ked sa zlozi ) na maly balkon ? Nejaky maly stolik a 2 stolicky sa tam zmestia , je to balkon, nie loggia, takze nieco, co aj vydrzi trosku menej priaznive poveternostne podmienky. Videla som 2 taketo zostavy, ale pri obidvoch boli nozicky ( kovovoe ) ukoncene nie ploskou, ale hrotom, zda lo sa mi, ze sa 2x pohne stolickou a bude uplne doskriabana dlazba na balkone. A nechcela by som si kvoli obcasnemu sedeniu na balkone donicit na nom dlazbu. Mate niekto na malom balkone sedenie, s ktorym te spokojni ? Dakujem
Odpovedať
ahoj sang, my sme v byte mali toto sedenie z IKEA. Na obcasne sedenie stacilo.
Odpovedať
toto iste je v ikea s tym ze su k tomu aj celodrevene skladacie stolicky. Inak suhlasim s evikg. My mame ten stol na terase nekrytej aj v zime a uz ho mame 5-ty rok.
Odpovedať
my máme tie v čiernom, dobre sa na nich sedí, pretože sedák a opierka sú tapacírované. z druhej strany drevené sú krajšie. tie posledné sú do interieru, no niečo také by bolo pekné aj na balkóne. hlavne sklápací stôl na menší balkón sa mi zdá super.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v byte na balkone namontovane na stene sedaky aj stolik- taky sklopitelne. V zime sme ich nepouzivali vobec, tak boli uplne sklopene, cize nezaberali vobec miesto a v lete tam bola parada sediet. nevyhoda- neda sa premiestnovat.
Odpovedať
dakujem velmi za tipy. Tie IKEA stolicky na obrazku od evikg vyzeraju dobre ( to ukoncenie noh sa mi dost paci ;-) ,kedze to vyzera bezpecne ). @tyli prosim Ta, a tie obrazky, to je odkial stiahnute ? To uz asi nie je IKEA, ze ? DAKUJEM
Odpovedať
@sang ono je toho veľa. stačí si dať do vyhľadávača google cez obrázky "skladacia stolička". tie čierne tapacírované sme kupovali ešte pred 6-7 rokmi v Metre pri Blave, no myslím, že ich nieje problém zohnať. tie posledné dva obrázky mám zo str. otto.de niečo ti posielam aj do IP. a taký sklápací stôl by určite vedel vyrobiť stolár. naši mali v minulosti niečo podobné a je to praktické.
Odpovedať
@sang - k tym stolickam, co mam ja na obrazku je presne taky aj stol. Vtedy , ked som ja kupovala ho ale bohuzial nemali. Stol aj stolicky su skladatelne. Inak, podobne vyklopne stoly ako ti ukazovala tyli maju aj v IKEA, dokonca niekolko druhov.
Odpovedať
tie sklopné stoličky so sklápacím stolom je výrobca calligaris.it - stolička Bertoli e Pajetta , stôl Quadro CS/08 Design: S.T.C. , alebo Olivia bar CS/4024 Design: Edi & Paolo Ciani
Odpovedať
http://international.calligaris.it/pu...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
nemáte skúsenosť s ratanovým nábytkom na balkóne čo sa týka dažďu, snehu, mrazu, slnka...atď.? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nadherne a velmi moderne vyzera terasa vyrobena z exotickeho dreva. Mojej kamosky frajer ma business s tymto drevom a vyrobky z neho vyzeraju naozaj neskutocne. Ma perfektne fyzikalne vlastnosti a zivotnost dreva v exterieri je 50 rokov. Udrzba je uplne lahka, len raz rocne sa natrie olejom. Chcela som pripojit fotku toho balkona, ktory maju v panelaku ale neda sa mi skopirovat. Tak mrknite na stranku http://www.drevene-terasy.sk/ a hore na liste su inspiracie, v galerii balkonov je ten ich uplne prvy. Je malicky ale super, v tej lavici maju aj ulozny priestor.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sang skús pozrieť na stránke jysku, v sekcii bistro sety sú také malé zostavy ale popozeraj aj ostatný záhradný nábytok čo majú, síce od nich žiadny nemám ale nevyzerá zle
Odpovedať
@sang skus sa pozriet tu: http://ildi-interier.blogspot.com/201...
Odpovedať
Profilova fotka
@sang ja som videla teraz v ASKO nabytok uzasne sedenie... ovalny ratanovy( umely) stolik a stolicky sa zasuvali pod ten stolik do ovalu, cize ked sa nesedelo, tak boli pod nic... opierky kopirovali vrch stolika.... fakt krasne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@sang skús pozrieť tieto inšpirácie : http://diva.aktuality.sk/clanok/29887...
Odpovedať
Profilova fotka
@ildi_interier nehnevaj sa, ale trochu dost odveci... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela1401 ratan nie je urceny na vonkajsie podmienky u nas. bohuzial.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem to presne najst, ale existuju taketo zostavy. este nedavno stali strasne vela ale uz som to videla na vystave za rozumne peniaze :) http://www.blkcherry.co.za/portfolio-... http://www.blkcherry.co.za/portfolio-...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@standoxxx ahoj kedysi v roku 2011 si pisala o stoliku a stolickach na balkon sklapacie?ty ich mas doma?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
aj mna by zaujimalo, aj ked som si myslela, ved co kupim opracovanu dosku a primontujem o stenu, ale kde?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@evikg Kde ste kupovali tie haky co drziaky na bednicky???? dakujem
Odpovedať
Som ti nafotil inspiraciu v ikei pre male balkony
Odpovedať
@merry_v - myslis, to co drzi hrant s kvetinami? Asi v nejakom hobby markete. To by nemal byt problem zohnat skoro vsade. kde predavaju hrantiky.
Odpovedať
U nas si pod vase sedenia, mozete dokupit krasnu podlahu ktora doplni a zmeni vas balkon na nepoznanie a zvacsi priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?