Je bývanie s balkónom nutnosť?

Profilova fotka
Ahoj všetci bývajúci, Mám dilemu, či je dobré kúpiť byt bez balkóna resp. lodžie. Teraz bývam v byte kt. má balkón a slúži len na sušenie vypratého prádla, inak ho nepoužívame, lebo je dosť malý. Chýba vám balkón/lodžia ? Kde sušíte prádlo?
Odpovedať
Profilova fotka
sisa, chýba... máme vešiak na okne, takže to vešanie prádla problém nie je, ale ja som bola naučená si hocikedy len tak vybehnúť na balkón sa "prevetrať", je tam určitý odkladací priestor a tak...ked sa budeme najbližšie sťahovať, tak jedine do bytu s balkónom
Odpovedať
Sisa, my balkón nemáme a niekedy mi chýba, ale keď racionálne o tom rozmýšľam tak ani nie... Pretože drvivú väčšinu roka sa aj tak suší dnu...a von by sme sedieť nemohli kvôli mackovi...ale do budúcna by som isto balkón chcela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sue, "drvivú väčšinu roka sa aj tak suší dnu" ??? ja drvyvú väčšinu roka suším vonku. máme logiu a na tú ani neprší (nie je zasklená), iba ak je fakt brutál výchrica. ja jedine z balkónom, tiež kôli tomu prevetraniu :-) , samozrejme aj sušeniu, možnosť dať si tam lehátko a vyvaliť sa tam, keď deti spia a pod. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sisazv, pokial by to bola velmi vyhodna kupa bytu bez balkona tak by som to mozno vydrzala inak radsej nie.... Podla mna balkon sa da vyuzit nielen na susenie veci.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam odskusane obidve varianty a na balkon nedam dopustit ;-) posedenie pri kavicke (kedysi aj cigaretke) na vzduchu je na nezaplatenie.. tiez susim skoro cely rok vonku, len cez zimu ked potrebujem surne nieco ususit susim vnutri ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jas som za balkón :-) u našich sme mali balkón a svokrovci nemali...takže keď to porovnám balkón vyhráva :-D -sušenie prádla,zaparkuješ dieťa v kočíku a spí na vzduchu alebo aj ty s mužom si možeš dať kávu na balkóne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bez balkona a kvetiniek si to neviem na balkone predstavit. bezne susim pradlo na snure a este tam donesiem stojan a mam maleho pomocnika,ktory mi pozameta lupienky z kvetov , vid album :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my máme byt bez balkóna a je to o ničom, balkón mi moc chýba. Bielizeň suším na sušiaku čo mám na okne, alebo v byte, no dať si kávičku na balkóne.... Ak by sme sa niekedy sťahovali, tak jedine do bytu s balkónom alebo do domčeka
Odpovedať
Kili, ono asi záleží aj od toho,kde si, ja som v BA tiež drvivú časť roka vešala prádlo von, ale tu a na 8.poschodí nehrozí :-N a nemám toľko handier,aby som ich mohla nechať "sušiť" na vlhkom vzduchu dlllho...mne to musí uschnúť takmer od večera do rána :-N :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ked som chodila do skoly a ucila sa, malu som dala spat a ja som sedela hodinu s knihou na balkone :-) Dnes si na nom okrem tych vyssie menovanych klasickych cinnosti aj poklebetim s inou susedkou, ktora je tiez prave na balkone, alebo pod nim.. :-D :-D Mala tam ma aj vedierko s pieskom a prehra sa s nim...to, co vysype na dlazdice, len pozmetam "dole".
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne z balkonom ;-) , ja si to bez neho neviem predstavit :-) tiez drvivu cast roka susim pradlo vonku, maly si na vzduchu v kociku rad pospi a aj dlhsie spi ako vnutri, hlavne ked je chory a medzi deti nemoze, cerstvy vzduch mu prospeje ;-) a pre mna je to moja oaza pokoja, kde si cez jeho obedny spanok oddychnem a kavu vypijem a aj kvetinky zalejem. ;-) A taktiez ked kvety presadzam, je to na nezaplatenie, spinu po byte neroznasam :-) a napr. crepniky na balkone skladujem a nezavadzaju mi v byte.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme dva balkóny a je to super..Jeden je pre kvety a druhý pre nás-máme tam mini stolík a stoličky-cez leto tam grilujeme, pijeme nedeľnú kávičku alebo tam majú decká bazén Väčšinu roka tam suším prádlo, takže to je ďalšie plus.. ;-) ;-) ;-) ;-) Takže som určite za balkón...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si bez balkonba neviem predstavit byt... raz som tak byvala a bol to des.... :-S etarz mam balkom 3,6 x2m, taka mala terasa a je to supeeer!
Odpovedať
jednoznacne S balkonom aspon jednym.. my nemame a chyba mi.. a priatel byva v podnajme, kde domaca balkon zrusila ("predlzila" kuchynu, ale uuplne bezucelne, jeto nevyuzity uzky "slíž") a veru tam dost chyba... pivnica nie je a tak napriklad nema kam dat bicykel...alebo vysusit veci ked prideme z kupaliska, alebo po prani...
Odpovedať
sisavz, ak mas moznost, tak ber byt s balkonom... ja som nikdy bez nebyvala, ale brat kvoli polohe kupil byt bez balkona.svagrina sa stale stazovala, mala male dieta a ked chcela aby bolo na vzduchu musela ist von, tiez nemala kde susit a pod. ...teraz kupili vacsi byt ale prave balkon bola podmienka ( tak maju 2 :-)) pre mna je balkon spojenie s vonkom, mame 2, jeden len taky uzitkovy ( vlastne tam len odkladame nejake veci - teraz je prazdny, je orientovany na vychod a zatial ho moc nevyuzivame , manzel si tam dava akurat smradlave veci po cviceni :-) ), druhy je 11m2 velky, taka malicka teraska, dostanem sa nan z obyvacky prepojenej s kuchynou a jedalnou - cele leto som tam mala bazenik pre malicku, opalovala som sa tam pokial sa ona machala vo vode, pripadne som mohla byt aj vo vnutri - mame tam take velkoplosne okno, tak som na nu videla z kuchyne, obyvacky aj jedalne...super vec x-) odkedy mame susicku, tak nastastie susit nemusim a pradlo mam suche za 40 minut... vrelo odporucam ;-)
Odpovedať
keď sme mali byt bez balkóna, veeeľmi mi chýbal ;-( ;-( ;-( teraz sme v dome a balkóny máme dva :-D :-D :-D a je to super :-)
Odpovedať
my mame byt bez balkona ale tiez mi chyba nie na vesanie leboto robime vsetci von na dvore ale len tak na posedenie hlavne ked pride kamoska a chce fajat tak sa s nou trepem von...ale maju nam zateplovat bytovku a chceme si dat balkon dorobit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiež som ZA, ale nie je balkón ako balkón :-o bývala som v byte, kde bol balkón len jeden a aj ten zo spálne, takže som ho nevyužila skoro na nič, len na sušenie prádla a aj to len v lete. malý mi spával v spálni aj cez deň, s kočíkom som tam ani nevošla kvôli manželskej posteli :-p teraz prechodne bývame v byte bez balkóna keďže je na prvom, ale tu mi to až tak nevadí, lebo kávičkujem najradšej pri PC ;-) , prádlo suším čiastočne v sušičke a čiastočne vnútri a hlavne - je to dočasné bývanie... ale ak je balkón dobre situovaný, tak sa určite zíde.
Odpovedať
Profilova fotka
ked byt tak jedine s balkónom ;-) ja si bývanie bez balkóna ani neviem predstaviť 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok zienky presvedcili ste ma. budem vyberat byt s balkonom alebo aspon s lodziou. tiez som tam obcas vetrala malu v kociky samo. aj seba, pradlo... dakujem za vas názor!
Odpovedať
urcite balkon, jasne...ak neni dom s balkonom ok, mam dvor, ale byt bez balkona?? osobne ja na balkone mam smetny kôs /kvoli zapachu/, susim pradlo viac ako vnutri /v zime/, mame tam starsiu skrinu na naradie a pod., ak nieco zapacha, hned to dam von, aj ten susiak nezabera miesto v byte, ak dojde muz z pozemku kde staviame...bagandze idu von, ked ma nejake veci spotene zo sportu, napr. z hokeju, alebo vobec nieco spotene a neperem hned, tak dam vysusit von, nech to neztuchne v kosi na pradlo...neviem si to predstavit kde by som toto vsetko vnutri mala...a ked niekto fajci /navsteva/...tak neni o com. takze urcite som ZA, nechapem vlastne vobec logike stavat byty bez balkonu.
Odpovedať
ja som tiez za balkon,........neviem si predstavit byvanie bez balkona, ci uz na pradlo, alebo periny, na fajcenie a v lete na sobotnu kavicku. Je to urcite super vec ;-)
Odpovedať
Určite by mi chýbal. Kamoška bývala určiý čas v 1 izb. bez balkóna a keď sme k nej prišli nanávštevu sušila prádlo v kúpeľni. ... nedalo sa tam hýbať...
Odpovedať
Mne tiez balkon chybal, ked sme byvali v malom byte bez balkona. Ale napr. kamoska ma balkon a len nadava, ze je zbytocny. Kedze byva blizko cesty, tak nejake "posedenie" v klude nehrozi. Na susenie pradla ma susicku. A tak pre nu je to len priestor, ktory musi upratovat a investovat do neho.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za bývanie s balkónom..my sme zdedili 2 i byt s dvomi balkónmi, jeden bude slúžiť na sušenie prádla a odkladacie priestory, v druhom chcem posedenie a takú mini záhradku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?