Dizajnér pre komplexný návrh zariadenia vonk. terasy 90 m2 / rastliny, osvetl., dekor. predmety..../

Hľadám človeka, alebo firmu, ktorá dokáže urobiť komplexný návrh zariadenia vonkajšej terasy cca 90 m2 okolo celého bytu v Bratislave na vrchnom podlaží. Jedná sa o návrh včítane rastlín, osvetlenia, dekoračných predmetov a podobne. Chcel by som terasu "wow", ktorá bude krásna z bytu, ale aj zvonku. Prosím odporučte niekoho,kto to bude chcieť urobiť ako pre seba, má v tom skúsenosti a hlavne sa bude chcieť so svojim dielom pochváliť. Zatiaľ mám dané: na celej podlahe kvalitný umelý trávniik, kúpene sedenie z umelého ratanu a miesto pre sprchu podľa prívodu vody.
Odpovedať
Profilova fotka
kto to navrhne s umelým trávnikom, už sa nebude môcť chváliť.
Odpovedať
Presne wau terase by stacilo drevo namiesto umeleho travnika a par kvetinacov,sedenie a osvetlenie. S tym um. travnikov nevymyslis nic wau.
Odpovedať
@jan45 by ste sa čudoval. A ani ste nevidel o aky trávnik ide a už hodnotite. Vas by som určite nechcel. Potom Vám pošlem foto
Odpovedať
@atlaska pošlem Vám foto
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@jmatusky nie som dizajnér, ale mám skúsenosti aj s tým, čo popisujete. Po čase sa v kvalitnom umelom trávniku uchytia semená burín a znehodnotia ho.
Odpovedať
@jan45 ok, dakujem za názor
Odpovedať
Poznam viacero druhov umelych travnikov, aj taky co ma v sebe akoze suche stebla - je to UMELY travnik, to fakt chces mat na wau terase? Co bordelu tam v nom bude,budes len behat s vysavacom. Nieje to ani extra prijemne na sedenie, ci na bosu nohu. By som chcela vidiet dobreho dizajnera,ktory navrhne umely travnik.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?