Aký balkón?

Prosim poradte mi aky balkon dat? pripadne nejake cenove ponuky...
Odpovedať
Profilova fotka
ziadny. balkon na dome je podla mna zbytocnost - za predpokladu, ze je to jedna bytova jednotka
Odpovedať
@saltik, žiaden, ak tak iba zábradlie, na dome sa nevyužije, vlastná skusenosť :)
Odpovedať
@saltik pridavam sa, balkon na dome je zbytocny. sprav si radsej dve terasy dolu.
Odpovedať
Profilova fotka
@saltik aj za mna radím ziadny balkon=najlepsi balkon... ;-) a to doslovne vazne,uplna zbytocnost v dome :-) Avsak pozeram,ze balkon uz mas,tak potom franc., teda len cisto zabradlie by som tam dala... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nasi maju 3 balkony, a z toho vyuzivaju iba dole, tam maju sedenie, a nadavaju, ze mohli dat terasu radsej, takze suhlasim s ostatnymi....akurat tam paplony vetraju....ale to mozes hocikde ked mas domcek :-)
Odpovedať
Dakujem za rady... asi sa tiez skor priklanam k francuzskemu oknu... len zabradlie... my sme prisli do domu z bytu kde sme balkon mali a vyuzivali sme ho naplno... :D cez leto sme tam mali korytnacku a cez zimu stromcek... :D ale sem tam sa tam posusilo aj pradlo... :D A ked francuza tak ake ukotvenie by ste odporucili??? (feuer mury) neviem ako sa to vola normalne... :D su len z jedneho radu tehal... ostatne je vata (20) paro folia a sadrokarton...
Odpovedať
@saltik ak budes mat na poschodi pracku, mozno budes na balkone pradlo aj susit, inac je nezmysel tahat pradlo hore schodmi, ked ho mozes vyvesat na terasu. ak budes mat hore kuchynu, mozno budes na balkone pit rannu kavu, inac nema zmysel ju tahat na poschodie, ak patris k zvedavym susedom, budes mat mozno vyhlad do dvora nejakeho suseda, inac na balkone budes iba zametat raz za cas a kazdu zimu zhrnat sneh :D este je tu moznost, ze p. manzelka ma rada muskaty, tak si ich tam bude pestovat. :) len franz okno tam mozno bude ako past na oko , mozno by som zvazila taky polokruhli s kovovym zabradlim a dat tam tie muskaty. skus si do tej fotky domalovat, alebo inac pridat rozne typy balkonov, ktory sa ti tam bude najviac pacit
Odpovedať
Balkon bude vyuzivany hlavne na vetranie perin, a fajcenie... :D hore su len izby nic viac. pripadne posediet a poopalovat sa na nom... dobry napad s tym polkruhom... budem nad tym uvazovat... a co sa tyka ukotvenia??? co som pisal vyssie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?