Odpoveď na príspevok od toky1:
@megdesign čistejšie áno ale on píše absolútne či… @toky1 áno aj ventily aj sedlá. Lebo by to klasické podpalovalo.Odpoveď na príspevok od duzu:
prečo sa ale stále vyrába viac benzínových ako na… @duzu co tym chces povedat? Benzinove/naftove auta nehoria?Odpoveď na príspevok od duzu:
prečo sa ale stále vyrába viac benzínových ako na… @duzu no vidíš napr. pre Teba auta s tovarenskym LPG nie su vhodné ,lebo "vybuchuju" ...aj XY domacnosti na Slovensku by malo vypnut plynove sporaky,kotle ,lebo to tiež to može "vybuchnuť" a občas plyn aj zasmrdi ..Odpoveď na príspevok od duzu:
prečo sa ale stále vyrába viac benzínových ako na… @duzu prečo sa predáva stále viac spaľovákov ako elektrických áut? no lebo to ľudia nechcú a rovnaké to je aj s LPG autami... ľudia majú nezmyselné predsudky založené na nezmyselných domienkach / skúsenostiach spred 20 rokov... rovnako mali ľudia nezmyselné predsudky pred 3 valcami... pamätám tie reči že tie motorčeky nezvládnu ani 100,000km... :D dnes bežne nájdeš na cestách 3 valce čo majú 200,000 km, nič im nieje a okrem bežnej výmeny oleja, sviečok a filtrov nepotrebovali žiadnu inú lásku :) Konkrétne môj citroen c3 má 3valec a fabricky montovaný LPG :) na krku má 190,000km (budúci mesiac ma čaká výmena rozvodov, čo je predpísaný interval (výmena pri 200,000km) okrem výmeny oleja, filtrov a sviečok každých 20,000km sa na aute nič nerobilo za celých 5,5 rokov čo je vyrobené :) podľa predsudkov ktoré kolovali pred pár rokmi už mal byť ten motor 2 krát po smrti..... :DOdpoveď na príspevok od zipsuliak:
@duzu prečo sa predáva stále viac spaľovákov ako … @zipsuliak proti 3valcom nemam absolutne nic, sam som jeden vyse 4roky jazdil a nedam na neho dopustit, ale to ze nie su vhodne pre vsetky podmienky a ze su "narocnejsie na udrzbu" (vyslovene je vhodne napr menit olej castejsie nez 20tis km) je faktOdpoveď na príspevok od zipsuliak:
@duzu prečo sa predáva stále viac spaľovákov ako … @zipsuliak To je super, mne citrón v nafte kľakol po štyroch rokoch pri 105tisíc. Následne bol behom ôsmich mesiacov 7x v servise až som sa ho nakoniec zbavil predajom lebo si s ním v servise nevedeli dať rady...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@palo18 tak samozrejme že keď tam dáš o 50% viac … @megdesign Energeticka hodnota LPG je zhruba o 3kj na kilogram vyssia ako pri benzine." A že preto má jazda na LPG viac kW. Na čo som reagoval že to je debilina. Jasne píšu všetky zdroje, že je nižšia o 25%. Preco si reagoval, ze to je debilina ked to je pravda. Ved ty si mylis zakladne pojmy liter vs kg. 1L LPG ma mensiu vahu ako 1L benzinu a preto 1kg LPG ma viac kw.Odpoveď na príspevok od hockto:
@zipsuliak proti 3valcom nemam absolutne nic, sam… @hockto nie, olej fakt netreba meniť častejšie.... prečo si stále hocijaký jano, fero a ďuro myslí že je múdrejší ako inžinieri čo ten motor zostrojili? podľa všeobecne písaných blbín na internete mal byť môj motor už dávno po smrti... mám 3 valec ("to nič nevydrží") mám LPG ("to ti dodrbe motor") mením olej každých 20,000km ("to je blbosť a odíde ti motor") napriek tomu že mám túto trojkombináciu motor si beží jedna báseň :D PS: jazda na LPG oveľa menej zasiera motorový olej takže po tých 20,000km ho vyťahujem oooveľa čistejší ako olej z benzínového auta :)Odpoveď na príspevok od turbot:
@megdesign Energeticka hodnota LPG je zhruba o 3… @turbot ale čapujeme na litre a LPG má menší výkon z litraOdpoveď na príspevok od duzu:
našiel som len pár obmedzení, napriek vysokej bez… @duzu pri fabrickom LPG je auto bez rezervy a kufor ti ostáva celý voľný :) za tých 5,5 rokov som rezervu ešte nepotreboval :) @turbot konečne niekto kto aj rozmýšľa keď číta :)Odpoveď na príspevok od turbot:
@megdesign Energeticka hodnota LPG je zhruba o 3… @turbot uf... Tak toto je topka dnes asi. Skvapalnený liter plynu má menšiu hmotnosť ako liter benzínu? No dobre teda. 😀 Skvapalneny 1 liter LPG - 0,69 - 0,76kg Benzin 1 liter - 0,71 kg - 0,77 kgOdpoveď na príspevok od zipsuliak:
@duzu pri fabrickom LPG je auto bez rezervy a kuf… @zipsuliak Mne sa raz podarilo zdefektovať pravé zadné koleso tak, že som ním prešiel cez hranu obrubníku na parkovisku. Tak nešikovne som vychádzal z koncového parkovacieho miesta a musel som trošku dupnúť na plyn lebo sa blížilo auto a riadne roztrhlo pneu. Normálna diera zo 5cm. Mám samozrejme len lepiacu sadu ale bolo to v KE a cúvol som späť na parkovisko kam mi doniesol kamarát svoju rezervu. Inak keď som mal nejaký defekt tak len malú dierku a stačilo prifúknuť a do pneuservisu som vždy nejako došiel.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@turbot uf... Tak toto je topka dnes asi. Skvapal… @megdesign HŇUPE liter benzínu váži približne 740gr, liter lpg váži približne 550grOdpoveď na príspevok od zipsuliak:
@duzu pri fabrickom LPG je auto bez rezervy a kuf… @zipsuliak to si mal šťastie nejazdíme cez cigánske štvrte kde sa deti zabávajú hádzaním trojbodcov, ja za posledných 10r len 1x klinec a to som našiel pri výmene, nebola ešte kontrola tlakov, akurát som minule čítal nová pneu Cont. môže prejsť bez vzduchu 20km 80-kouOdpoveď na príspevok od duzu:
@turbot ale čapujeme na litre a LPG má menší výko… @duzu logicky že má z litra menší výkon, preto máš pri LPG o pár litrov vyššiu spotrebu ako pri benzíne.... :D ale zároveň má nižšiu hustotu takže pri 1 litri sa bavíme o menšej hmotnosti... ak zrovnáme hmotnosti tak platí čo som povedal... lpg je má vyšší výkon na 1 kg hmotnosti :) inak megdesign má totálne popletené aj oktánové číslo... :D keďže oktánové číslo priamo nehovorí nič o výkone daného paliva :D oktánové číslo nám hovorí o tom ako je daná látka odolná voči predzápalom.... :D a je proste fakt že LPG má oktánové číslo 104 (tj. je oveľa oveľa menej náchylné na náhodné predzápali na rozdiel od 95benzínu :) ) preto je úplne jedno či do auta natankuješ 95ku alebo 100oktánový benzín.... tvoj výkon to nijako neovplyvní.... ale pri 100oktáne budeš mať kultivovanejší chod keďže nebude náhodne predzapaľovať... :) palivá s vyšším oktánovým číslom len dovoľujú vyššie kompresné pomery, bez toho aby dochádzalo k predzápalom... ale pokiaľ človek nijako nepotuní auto...samotné natankovanie paliva s vyšším oktánovým číslom mu nijako výkon nezvýši :)Odpoveď na príspevok od duzu:
@turbot ale čapujeme na litre a LPG má menší výko… @duzu lenze tvrdenie bolo ohladne kg a on mu napisal, ze to je debilina. Zakladna vec bola, ze nove auto na LPG ma vacsi vykon co je pravda bez ohladu nato ci spali menej ci viac litrov na objem a bez ohladu nato ci to viac ci menej citi pouzivatel. V tomto pripade si to pouzivatel sam zmeral niekolko krat zrychlenim z 0na100 @zipsuliak nuz pochopenie slova a textu je najvacsi problem u Slovakov :) preto mame plochozemcov, chemtrailistov a pod :)Odpoveď na príspevok od yuri66:
@megdesign http://www.autorubik.sk/clanky/lpg-liq… @yuri66 https://sk.wikipedia.org/wiki/Zemn%C3... Výsledok premeny: 0,76 kg/m3 = 0.76 kg/m3 0.76 kg/m3 = 0.76 g/lOdpoveď na príspevok od yuri66:
@megdesign http://www.autorubik.sk/clanky/lpg-liq… @yuri66 k čomu je dobrá debata nadávkami?tebe sa čudujem, nie je vám jedno koľko váži?, dôležitejšie je vedieť koľko prejdem priemerne na nádrž z tej ktorej tekutiny, aspoň toukazuje auto , nie koľko váži , či koľko energieOdpoveď na príspevok od duzu:
@yuri66 k čomu je dobrá debata nadávkami?tebe sa … @duzu nie, najdôležitejšie je kolko zaplatim za 100km :)Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@hockto nie, olej fakt netreba meniť častejšie...… @zipsuliak inak to som si uz viac krat vsimol, ze svoje osobne skusenosti zvyknes podavat ako vseobecnu pravdu, ale to ze tebe to auto vydrzalo zatial 200tisc km neznamena v podstate nic pre nikoho, okrem teba. Ak si pozries hociake fora o autach kde sa riesia problemy s maloobjemovymi turbobenzinmi, specialne 3valce, tak sa tam dookola tocia tie iste zakladne rady, ako sa k takemu autu spravat aby vydrzalo co najdlhsie. To ze ich nedodrzis, samozrejme automaticky neznamena ze sa auto pokazi, takuto logiku dufam chapes aj ty...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@yuri66 https://sk.wikipedia.org/wiki/Zemn%C3%BD_… @megdesign o com tocis? 1l LPG = cca 0,55kgOdpoveď na príspevok od hockto:
@zipsuliak inak to som si uz viac krat vsimol, ze… @hockto vid Fabia HTP... Nedavno som na zeninej (najazd 113 tis km pri kupe) robil repas hlavy (zbrusenie, osadenie novych sediel, novych ventilov, voditok) lebo tri vyfukove ventily podpalene (diagnostika mi ale pisala Misfire detect len na 1. valci....) Na tych autach treba menit olej (lebo mala napln) kazdych 8 tis km... Typek predomnou na to asi sral, lebo Skodovka pise kazdych 15... 🙄Odpoveď na príspevok od megdesign:
Kazdopadne to ukoncim asi tym, ze sa majitelia LP… @megdesign HŇUPE Zemny plyn čo si mi dal odkaz je CNG a nie LPG ak maš vobec tušaka aky je v tom rozdiel čo začinam pochybovať, a nerob tu zo seba už debila a hybaj ťahať káble, to ťa živýOdpoveď na príspevok od megdesign:
Kazdopadne to ukoncim asi tym, ze sa majitelia LP… @megdesign nie, zas a znova sa mýliš -_- je proste fakt že auto na LPG spaľuje viac litrov LPG ako benzínu.... (presne pre to že LPG je menej husté) tj. ak chceš do motora vstreknúť rovnakú hmotnosť paliva tak pri LPG ho tam musíš vstreknúť väčší objem.... a ako ti už je známe... pri rovnakej hmotnosti je LPG výkonnejšie ako benzín... takže auto spaľujúce LPG je fakt mierne výkonnejšie ako auto spaľujúce benzín :) áno spaľuješ viac litrov LPG ako by si spaľoval benzínu... ale LPG je o toľko lacnejšie že v prepočte na eurá ťa to tále vychádza na 100km lacnejšie :) placebo efektom sa dá označiť niečo čo nieje matematicky / fyzikálne dokázateľné... tu sa ale bavíme o jasných a známych faktoch :) takže megdesign dobré ránko a šup doštudovať ;)Odpoveď na príspevok od duzu:
@yuri66 k čomu je dobrá debata nadávkami?tebe sa … @duzu na technickeho analfabeta sa ťažko inač reaguje