Minibager - stavebné stroje

Zobraz úvodný príspevok
Pozdravujem všetkých priateľov stavebných strojov, ktorých by som poprosil o informáciu, ak majú nejakú skúsenosť. Mám záujem o kúpu minibagra ... Podstatná informácia pre mňa je, či má niekto skúsenosť so strojom/strojmi zn. MACAO. Po dlhom ,,bádaní" ma zaujala táto značka, nakoľko obstarávacia cena modelu, kt. by som chcel zakúpiť, je pre môj účel a porovnanie na trhu prijateľná. No zaujal ma hlavne preto, že má 3 valcový motor Kubota a ovládanie joistikmi, čo považujem za podstatný komfort pri práci. Zastúpenie pre SK a CZ trh je u nás na SK, no pôvod značky je myslím Čína. Takže po tejto stránke som celkom zorientovaný, len či náhodou niekto o značke nevie niečo viac. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@rapidek aj ked ti vratia 100% prostriedkou, tak …
@rkorba zatial mi vrátili presne na cent - žiadnu konverziu z/na $ som neregistroval. Alík má účet vo Švajčiarsku..
Odpovedať

@rkorba Zaujímavé.... Tak že pri "100%-tnej garancii a 100%-tnej vrátke" reálne nevrátia Tvoju pôvodnú sumu, ale že ju okrešú o nejaké prevodné poplatky ???????
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@frantisekca co je nezmysel, ze cinan ma cenu za …
@rapidek a ja si ešte stále obrýzam nechty, či ísť na Aliku do kúpy cca 3000 €/ks, alebo radšej nie (?) 😕 Ako je treba rozlíšovať medzi kupónmi, že ktorý je ktorý ?.... A ktorý z nich je serioznejší ???
Odpovedať

@rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/eur. Co vidim na webe, to zaplatim.
Odpovedať

@rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/…
@rapidek dalsia chyba :-) Lebo sa to neprevadza kurzom banky ale kurzom predajcu... Ked vracaju prostriedky vyhoda, ale ked kupujes tak par centov z kazdeho ojra ide predajcovi ;-) Prepni si menu v nastaveniach a pocitaj.
Odpovedať
Profilova fotka

@rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/…
@rapidek je to presne tak. Celé leto som to kontroloval - aj pri menších sumách by boli centové rozdiely, ak by sa konvertoval $ na Eur a naopak..
Odpovedať
Ahoj. Ja som kupoval minuly rok CAT 301.8. Rocnik 2010. Podla mojho skromneho nazoru, by som pri drahsich strojov do ciny nesiel. Radsej by som siel do lepsej kvalitnej znacky, sice bude starsi stroj, ale overeny. Capy a vlozky, ak neboli menene, budu, samozrejme, v katastofalnom stave, ale ak si technicky zrucny, tak si ich vies zaobstarat aj sam, relativne za priatelnu cenu. Vymena tiez nie je extra komplikovana.
Odpovedať

@rapidek dalsia chyba :-) Lebo sa to neprevadza k…
@rkorba nevidim to ako chybu, ked mam na webe zvolene EUR a sedi suma stiahnuta/pripisana na kartu v eur. samozrejme su tam kurzove rozdiely, ale tie su zapocitane/skryte alikom. V tomto pripade ma to nezaujima
Odpovedať
Profilova fotka
Predajca na Alíku si určuje ceny v CN a Alík sa postará o konverziu na Eur, $ resp. inú menu, pričom v daných krajinách (Švajčiarsko v EÚ) má ziadené účty. Možno niektorí predajcovia obchodujú v $, neviem, ale je pre našinca je to nepodstatné, bo Alík vracia rovnakú sumu na cent (!) a nezáleží, či sa kurz CN/Eur resp. $/Eur zmenil..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?