Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek aj ked ti vratia 100% prostriedkou, tak … @rkorba zatial mi vrátili presne na cent - žiadnu konverziu z/na $ som neregistroval. Alík má účet vo Švajčiarsku..Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek aj ked ti vratia 100% prostriedkou, tak … @rkorba Zaujímavé.... Tak že pri "100%-tnej garancii a 100%-tnej vrátke" reálne nevrátia Tvoju pôvodnú sumu, ale že ju okrešú o nejaké prevodné poplatky ???????Odpoveď na príspevok od rapidek:
@frantisekca co je nezmysel, ze cinan ma cenu za … @rapidek a ja si ešte stále obrýzam nechty, či ísť na Aliku do kúpy cca 3000 €/ks, alebo radšej nie (?) 😕 Ako je treba rozlíšovať medzi kupónmi, že ktorý je ktorý ?.... A ktorý z nich je serioznejší ???Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek aj ked ti vratia 100% prostriedkou, tak … @rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/eur. Co vidim na webe, to zaplatim.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/… @rapidek dalsia chyba :-) Lebo sa to neprevadza kurzom banky ale kurzom predajcu... Ked vracaju prostriedky vyhoda, ale ked kupujes tak par centov z kazdeho ojra ide predajcovi ;-) Prepni si menu v nastaveniach a pocitaj.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@rkorba neviem ako ty, ale ja mam zuctovanie eur/… @rapidek je to presne tak. Celé leto som to kontroloval - aj pri menších sumách by boli centové rozdiely, ak by sa konvertoval $ na Eur a naopak..Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek dalsia chyba :-) Lebo sa to neprevadza k… @rkorba nevidim to ako chybu, ked mam na webe zvolene EUR a sedi suma stiahnuta/pripisana na kartu v eur. samozrejme su tam kurzove rozdiely, ale tie su zapocitane/skryte alikom. V tomto pripade ma to nezaujima