Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Moja známa si chce zadovážiť nové auto. Rozhoduje… @juraj_k Odpoveď určite poznáš aj sám.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Moja známa si chce zadovážiť nové auto. Rozhoduje… @juraj_k Toyotu.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Moja známa si chce zadovážiť nové auto. Rozhoduje… @juraj_k Jednoznačne Toyota.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Za mňa čo sa týka vzhľadu tak Jeep, ale všetko os… @juraj_k z týchto výrobcov toyota, ak to pani bude používať denne do práce aspoň 60km (tam-späť). Ak to má len na občasné jazdenie a nemá zdravotné problémy, určite niečo menšie, lacnejšie a hlavne jednoduchšie. Len tak, svokor má 80 rokov, kúpil si mitsubishi space star je spokojný cena vtedy (5 rokov vzad) srandovná 9500€, zatiaľ nemá problém ani s nastupovaním.Odpoveď na príspevok od toky1:
Písal nové auto, nie jazdené. Nový yaris cross v … @toky1 nj, na dialnici ta cvt dava o sebe vediet, taky vysavac :)Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@toky1 nj, na dialnici ta cvt dava o sebe vediet,… @shadowmilan v hybride je e-cvt. To nieje cvt. Ale hej, zvukový prejav majú veľmi podobný. Mám corollu 1.6cvt aj corollu hybrid 1.8e-cvt. Viem porovnať :-)Odpoveď na príspevok od toky1:
Písal nové auto, nie jazdené. Nový yaris cross v … @toky1 neviem preco na dialnice nie, mali sme ich v byvalej praci ako sluzobne velmi prijemne vozenie aj na dialnicne trasy.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@toky1 neviem preco na dialnice nie, mali sme ich… @sousedekovci89 pretože na väčšinové jazdenie po dialniciach je vhodnejší nejaký dízel. Na dialnici moja hybridná corolla žerie možno o pollitra menej ako tá benzínová 1.6. Cca 5.5l.Odpoveď na príspevok od toky1:
@sousedekovci89 pretože na väčšinové jazdenie po … @toky1 rocne tocim okolo 40t km a diesel mi nechyba 🙂 70% dialnice. da sa bez toho zit.Odpoveď na príspevok od toky1:
Písal nové auto, nie jazdené. Nový yaris cross v … @toky1 ak si reagoval na mňa svokor si kúpil nové auto nie jazdené, space star je dostupny aj s automatom...Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Moja známa si chce zadovážiť nové auto. Rozhoduje… @juraj_k to aké auto záleží od toho kde bude najviac jazdiť a koho ešte voziť,pre samotnú je zbytočné 5 sedadlové, neviem prečo jej také odporúčate, na diaľnicu je vhodné luxusnejšie, dlhšie trasy nie bežný diesel, to je traktor pozrite poriadne do google stále sa vyrába kopa čiste benzínových,Odpoveď na príspevok od duzu:
@juraj_k to aké auto záleží od toho kde bude najv… @duzu jazdiť bude prevážne mesto a okresky. Voziť sa bude prevážne sama, občas vo dvojici. Hybrid je už rozhodnutý, čistý benzín nie.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@duzu jazdiť bude prevážne mesto a okresky. Vozi… @juraj_k ešte je dôležitá dostupnosť servisu.Odpoveď na príspevok od toky1:
@juraj_k ešte je dôležitá dostupnosť servisu. @toky1 hmmm.... To je pravda, ale najbližší servis na obidve auta je 40 km tak že z tohto pohľadu je to jedno. Kupujúca sa furt prikláňa ku Jeep-u, nedarí sa mi jej to vyhovoriť, dnes si to pôjdeme pozrieť na živo....Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@toky1 hmmm.... To je pravda, ale najbližší servi… @juraj_k Ak chce jeep nech si ho kúpi. Nepresviedčaj ju lebo ak sa ti to podarí a s niečim na toyote nebude spokojná, tak ti to bude otrieskavať o hlavu.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@toky1 hmmm.... To je pravda, ale najbližší servi… @juraj_k zena proste pozera viac na vizual. Pri Jeepe by som ju uppzornil na dostupnost ND (nechce hadam "tyzden stat" v servise s kazdou blbostou) aj celkovo spolahlivostou kde ma Toyota navrch. Zalezi ci chce auto na flex alebo ho potrebuje mat co najviac k dispozicii 😁Odpoveď na príspevok od milanista:
Len sa pýtam zo zaujímavosti, prečo je absencia b… @milanista Skúste sa vyjadrovať tak aby sme vám rozumeli všetci, teda po Slovensky, alebo ak chcete ohúriť cudzím slovom tak ho aspoň napíšte správne (be deal breakers, nie dealbreaker). A teraz odpoveď: Každý má svoje priority a ak jeho rozhodnutie by malo byť slobodné. Ak sa kupujúca takto rozhodla tak to rešpektujem. A len tak mimochodom, aj tie vyhrievané sedadla a kamera je iba vo vyššej výbave. Skôr som to myslel ako kritiku na obchodné praktiky predajcov. Keď som poisťoval dom tak mi poisťovačka ako bonus ZADARMO ponúkala také perly ako poistenie proti pádu lietadla, morským riasam a pod. ale keď som chcel poistiť elektromotor tak to iba za príplatok. Asi tak...