coverphoto
profesionál

Wolf Slovenska republika

Plyn, voda, vykurovanie, klimatizácia, solárne systémy
Bratislava
Poslať súkromnú správu
Sledovať
V spoločnosti WOLF pracujem ako Marketingová manažérka pre CZ & SK. Intenzívne sa venujem problematike vykurovania a vetrania zameranej na segment rodinných domov. Každý by rád býval v zdravom prostredí s potrebným komfortom - ale zároveň to pre každého z nás znamená niečo iné. Ako však skĺbiť jednotlivé požiadavky tak, aby sme dosiahli optimálne vnútorné prostredie a komfort pre celú rodinu? Je potrebné zohľadniť množstvo faktorov. Vždy je výhodné, obrátiť sa priamo na odborníkov, ktorí detailne poznajú technické špecifikácie produktov a vy tak získate informácie priamo z prvej ruky. Hľadáte vhodný zdroj vykurovania? Uvažujete nad riadeným vetraním? Chcete vedieť, ako funguje rekuperácia? Rozmýšľate, či zvoliť centrálne riadené vetranie alebo decentrálne? Uvažujete ekologicky a plánujete solárne panely? Alebo hľadáte vhodnú kombináciu viacerých produktov, ale je ich na trhu množstvo a vy si neviete vybrať? Rada vám poradím. Neváhajte sa ma opýtať! :)
WOLF - expert na vnútorné prostredie!
Galvaniho 7, 821 04 Bratislava
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
O nás

WOLF je expert na zdravé vnútorné prostredie.

Stredobodom nášho záujmu ste vy a váš komfort. Preto aktívne spolupracujeme s architektmi, projektantmi aj montážnymi firmami pri navrhovaní a kombinovaní zariadení v oblasti vykurovania, soláru, vetrania a vzduchotechniky. Pripravujeme riešenia na mieru pre všetky projekty, pripravujeme kompletné technické podklady a poskytujeme odborné poradenstvo.

Či už ide o plynové kondenzačné kotly, tepelné čerpadlá, solárne kolektory, zásobníky a ohrieva...

Ukážky našej práce

Videá

DNES JE SVETOVÝ DEŇ VODY!
Žijeme na modrej planéte, ktorá je pokrytá zo 71% vodou.
Prostredníctvom našich inovatívnych produktov je možné ušetriť veľké množstvo energie aj CO2, ale my vo WOLFe hľadáme stále cesty, ako urobiť ešte niečo navyše.
WOLF, ako partner neziskovej nadácie One Ocean Foundation, ktorá sa zaoberá ochranou našich oceánov, prispieva svojim dielom k týmto aktivitám spolu s ostatnými partnermi: Rolex, Audi, Allianz či Intesa Sanpaolo.

Tepelné čerpadlo WOLF CHA - Monoblock má certifikát HP Keymark.

Medzinárodne platný európsky certifikát potvrdzuje vysokú kvalitu a výkonnosť nášho tepelného čerpadla a jeho získanie je náročné, pretože sa kontroluje viacero kritérií kvality. Podmienkou jeho získania je aj každoročne vykonávaná kontrola výroby. 🙂

KDE NÁJDETE PRODUKTY WOLF?
MOL Aréna, Dunajská Streda
Moderný futbalový štadión, v ktorom hrá už od roku 1954 klub FK DAC 1904 Dunajská Streda.
Na mieste pôvodného štadióna postupne vznikol nový štadión, ktorý bol otvorený vo februári 2019, s kapacitou 12 700 divákov a spĺňajúci kritériá kategórie 4 UEFA.

Som tepelné čerpadlo BWL-1S 🐺
Využívam voľne dostupnú energiu z okolitého vzduchu, vďaka čomu som mimoriadne šetrné k životnému prostrediu.
Navyše, ak na moju prevádzku využijete elektrinu z vlastného fotovoltického zariadenia, budem úplne klimaticky neutrálne.
Extrémne tichý chod je už len čerešničkou na torte. Moja prevádzka tak nebude rušiť vás, ani vašich susedov.
Myslite na budúcnosť a zvoľte si ekologické riešenie vykurovania vašej domácnosti. 🙂

Slnečná energia je nevyčerpateľným zdrojom.

Zvažujete využite solárnych kolektorov pre váš rodiný dom? O slnečnej energii, aj o solárnych kolektoroch sa dozviete viac na našej stránke. 🙂