Zabezpečenie domu nikdy nebolo také ľahké

15. júl 2018

Čas je to najcennejšie, čo máme. Preto používame množstvo „vychytávok“, ktoré nám ho ušetria. A je dokázané, že najviac si voľný čas, teda ten našetrený, užívame, keď sa cítime bezpečne, čo je pre väčšinu z nás doma. A presne tieto cenné atribúty – čas a bezpečnosť – získate vďaka modernej zabezpečovacej jednotke Somfy One.

Chráni i rešpektuje vaše súkromie

Idete ráno do práce? Somfy One vám pošle notifikáciu, aby ste nezabudli zapnúť alarm. Po jeho zapnutí sa otvorí motorizovaná clona kamery a váš domov je strážený. Pri detekcii pohybu či dymu vám okamžite príde upozornenie a môžete si nastaviť aj spustenie sirény, ktoré upozorní susedov a pravdepodobne nepozvaných hostí vyplaší. Po príchode domov sa motorizovaná clona zase automaticky zavrie, aby nič nenarúšalo vaše súkromie.

Somfy One

Somfy One je jediným bezpečnostným systémom na našom trhu vybaveným motorizovanou clonou, ktorá chráni, ale i rešpektuje vaše súkromie – clona sa automaticky otvára alebo zatvára so zapnutím a vypnutím alarmu alebo ju možno ovládať jediným dotykom cez smartfón a vďaka kompatibilite s Amazon Echo i hlasom.

Jednoduchá a rýchla inštalácia

Nastavenie jednotky Somfy One zvládnete cez aplikáciu Somfy Protect do piatich minút od vybalenia. Somfy One môžete používať samostatne alebo ju zapojiť do systému inteligentnej domácnosti TaHoma.

Somfy One

V pohodbude i váš pes

Úlohou vstavaného pohybového senzora je informovať vás o nežiaducom pohybe vo vašom domove. Ale čo keď máte mačku alebo psa? Snímač pohybu SomfyVision na základe infračervenej a obrazovej analýzy rozpozná vašich domácich miláčikov a alarm nespustí.

Čo Somfy One obsahuje

Nové bezpečnostné riešenie Somfy One obsahuje HD kameru s nočným videním, alarm, pohybový senzor i sirénu 90+ dB, ktorú môžete ovládať na diaľku. Dostupný je i variant Somfy One+ so záložnou batériou. Navyše, vždy máte možnosť pripojiť k Somfy One ďalšie bezpečnostné komponenty – desiatky senzorov, hands-free, vnútorné i vonkajšie sirény či ďalšie kamery.

Somfy One+

Okrem toho, že jeho funkcie zaisťujú vašu bezpečnosť, je Somfy One aj dizajnovým prvkom, ktorý vďaka svojmu jednofarebnému a minimalistickému vyhotoveniu ladí s každým interiérom. Na výber máte biely alebo čierny variant, ktorý získal ocenenie Design Award 2017. Somfy One si zakúpite od 295 €.

Podívejte se na video ZDE

www.somfy.sk