Skladacie puzdro PROFIKIT šetrí miesto

18. okt 2021

Malé prepravné rozmery a jednoduchá montáž priamo na stavbe – to sú hlavné prednosti skladacieho stavebného puzdra PROFIKIT, ktoré v transportnom balení zaberá až 6× menej priestoru než klasické stavebné puzdro. Miesto tak šetrí hneď dvakrát.

Schovajte dvere do steny a získajte vo svojom byte trochu priestoru navyše! Na tieto účely vám skvelo poslúži skladacie stavebné puzdro PROFIKIT z dielne JAP FUTURE, ktoré ušetrí miesto hneď dvakrát – nielen v konečnom dôsledku pri zabudovaní do steny, ale už pri samotnej preprave na stavbu. Puzdro PROFIKIT je svojou funkčnosťou zhodné so štandardným stavebným puzdrom, líši sa však svojou odľahčenou konštrukciou. V porovnaní s klasickým stavebným puzdrom ho tvoria jednotlivé dielce bez pevnej bočnice. „PROFIKIT sme vyrobili s cieľom zmenšiť prepravné rozmery stavebného puzdra na minimum. Ocenia to nielen samotní stavebníci, ktorí tak majú uľahčený transport tohto stavebného dielca, ale napríklad aj tí, ktorí riešia rekonštrukciu v malých priestoroch s horšou prístupovou cestou, ako napríklad obyvatelia panelových domov s úzkymi chodbami. V nich sa s klasickým stavebným puzdrom horšie vytáča a prechádza, PROFIKIT tento problém nemá,“ vysvetľuje Petr Paksi, obchodní riaditeľ spoločnosti JAP FUTURE, jediného českého výrobcu stavebných puzdier.

PROFIKIT sa na stavbu dodáva v demontovanom stave, jeho zostavenia sa však vôbec nemusíte obávať! „Konštrukcia stavebného puzdra PROFIKIT je pripravená tak, aby jeho zloženie priamo na stavbe prebehlo ľahko pomocou vopred pripravených spojov, ktoré do seba stačí jednoducho zasunúť a zacvaknúť. Na zostavenie tak nie sú potrebné žiadne skrutkovacie spoje či iný spojovací materiál ani vŕtacie a skrutkovacie nástroje,“ dodáva Petr Paksi.

Stavebné puzdro PROFIKIT je určené na sadrokartónové priečky s dokončenou hrúbkou 100 a 125 mm a osádza sa naň klasická obložka. Je vybavené vysokokvalitným pojazdným mechanizmom s odnímateľnou hornou koľajnicou a s možnosťou zakomponovania tlmiaceho dorazu, ktorý zaistí plynulé a tiché dovieranie posuvných dverných krídel bez buchnutia. PROFIKIT sa vyrába v jednokrídlovom variante STANDARD a v dvojkrídlovej verzii KOMFORT. Výhodou je jeho kompatibilita s dverami všetkých výrobcov a materiálov. Takto môžete do steny bez obáv zasúvať nielen drevené a celosklenené dvere, ale i  modely s modernou hliníkovou konštrukciou.

Viac na www.jap.sk.