Pripoistenie záhrady teraz získate ZADARMO

6. jún 2016

Prelomové poistenie bývania - vyskladáte si ho podľa seba. Poistenie majetku DOMino Extra od Generali je jedinečné tým, že klienti si pri ňom vyberajú až z 18 možných pripoistení. Vyskladajú si teda presne také poistenie, aké chcú. Navyše, poisťovňa ponúka pre klientov, ktorí si poistenie uzatvoria do konca augusta, jedno pripoistenie počas celej dĺžky poistenia úplne zadarmo.

Mnohí ľudia zostali nemilo prekvapení, keď po poistnej udalosti, pri ktorej sa im poškodil napríklad nábytok v obývačke či elektrospotrebiče, zistili, že mali poistenú len nehnuteľnosť, ale domácnosť, teda zjednodušene povedané zariadenie svojho domova, poistené nemali.Zničený nábytok či elektrospotrebiče si tak museli zaplatiť z vlastného. Ak by mali poistenú aj domácnosť, podobným problémom sa mohli vyhnúť.

Niekedy tiež ľudia pozabudnú, že ceny opráv sa neustále zvyšujú, modernizáciou či rekonštrukciou príbytku sa zvyšuje jeho hodnota a pôvodná poistná zmluva tak už nemusí dostatočne kryť možné riziká.Keď potom príde k poistnej udalosti, peniaze z poistenia, nastaveného na pôvodnú výšku, im už na adekvátnu opravu domova stačiť nemusia.

Aktuálne poistenie nehnuteľnosti a domácnosti odporúčame prehodnotiť ešte pred odchodom na dovolenku. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam, ktoré by ste museli riešiť napríklad po dlhšom odcestovaní z domu či z bytu.

V lete má poisťovňa Generali na poistenie domácnosti a nehnuteľnosti akciu. Ak si ho uzatvoríte do konca augusta, jedno zo štyroch pripoistení (zodpovednosť z občianskeho života, záhrada, autopríslušenstvo alebo asistenčné služby) dostanete zadarmo na celú dobu poistenia.

V poistení DOMino Extra ponúka poisťovňa Generali celkovo 18 rôznych pripoistení, ktoré si k poisteniu nehnuteľnosti a domácnosti môžete uzatvoriť. Osobitne si tak viete pripoistiť domáceho miláčika, záhradu, smartfón či dokonca náhrobný pomník. Práve možnosť vybrať si až z 18 rôznych pripoistení robí poistenie DOMino Extra na slovenskom trhu prelomovým.

Klient už neplatí zbytočne za poistné krytia, ktoré vôbec nepotrebuje, ako je to bežné pri klasických balíkových poisteniach, ale poistenie si ušije doslova „na mieru“.

Navyše, v závislosti od počtu dojednaných pripoistení môžete získať zľavu z poistného až do výšky 20 percent!

Voliteľné pripoistenia:
cestovné poistenie
mikro úrazové poistenie
živel PLUS – nehnuteľnosť
živel PLUS – domácnosť
smart poistenie
zodpovednosť z občianskeho života
zodpovednosť z vlastníctva nehnuteľnosti
elektro škody – nehnuteľnosť
elektro škody - domácnosť
podnikatelia
záhrada
stavba
autopríslušenstvo
domáce zviera
povodeň a záplava na 100% poistnej sumy
náhrobný pomník
právna ochrana
asistenčné služby

Viac informácií s možnosťou vyskladať si vlastné poistenie majetku s výpočtom orientačnej ceny nájdete na stránke www.dominoextra.sk