Podnikajte s O2 v rýchlej a dostupnej sieti spolu s bohatým portfóliom služieb či s výhodným roamingom aj mimo EÚ

27. máj 2018

Chcete volať neobmedzene? Surfovať v rýchlej 4G sieti s vyše 93 % pokrytím obyvateľov či mať dostatok dát na podnikanie? Chcete komunikovať aj na služobnej ceste v zahraničí? O2 má pre všetkých zákazníkov ponuku za výhodné ceny v špičkovej kvalite a bez viazanosti, ktorá by vás inde mohla vyjsť poriadne draho. A našu sieť teraz navyše môžete otestovať bezplatne – dáme vám do konca júna na vyskúšanie až 5 GB dát a každý mobilný telefón vás na začiatok vyjde len 2 eurá.

Radi voláte vašim zákazníkom? U nás máte neobmedzené volania od 20 eur

Naši zákazníci neriešia viazanosť a z nej vyplývajúcu hrozbu pokút alebo skrytých poplatkov, neriešte to teda ani vy s paušálom aj pre podnikateľov. Navyše už od 20 eur so Strieborným O2 Paušálom si môžete užívať výhody neobmedzených volaní a SMS správ, a to aj v krajinách EÚ, ku ktorým vám pribalíme aj 500 MB dát a bonus na telefón.

Zoberte si akýkoľvek telefón! U nás máte každý mobil k paušálu na začiatok len za 2 eurá

U nás si môžete zobrať akýkoľvek telefón z tej najširšej ponuky k paušálu a na začiatok zaplatíte len 2 eurá. Navyše zákazníkom umožňujeme získať vďaka bonusom na telefón aj viac zariadení k jednému O2 Paušálu, resp. namiesto zariadenia si zobrať poukážku, ktorú možno prenášať na ľubovoľné čísla či spájať s inými poukážkami a tak výhodne získať napríklad aj poriadnu vlajkovú loď od špičkových výrobcov.

Strácate signál? Surfujte v rýchlej 4G sieti už pre vyše 93 % ľudí

V O2 sme posledné roky skutočne „zamakali“ a dnes sa môžeme pochváliť kvalitnou sieťou v špičkovom pokrytí. Naša 4G sieť tak bola v marci dostupná už pre vyše 93 % ľudí na Slovensku a to nie je málo. Od mája do júna vám navyše dáme možnosť vyskúšať ju až s 5 GB bezplatných dát.

Potrebujete viac dát? Využite našu dátovú ponuku

Pre podnikateľov uprednostňujúcich prácu s dátami pred volaním a SMS-kami máme v ponuke tiež naše veľkokapacitné dátové paušály O2 Dáta, s ktorými sa dá navyše telefonovať aj posielať SMS správy s účtovaním podľa spotreby. Od 15 do 30 eur tak máte k dispozícii od 4 až po 20 GB dát. Popritom môžete siahnuť aj po bonusoch na zariadenie až do výšky 168 eur.

Potrebujete pevné pripojenie? Ponúkame neobmedzený internet aj do firmy

Ak vaše podnikanie vyžaduje neobmedzovať sa v dátach, môžete využiť aj náš program O2 Internet na doma, ktorý je určený ako alternatíva pevného pripojenia pre firmy a pre domácnosti. O2 prináša balík pripojenia s rýchlosťou do 15 Mbps na technológii 4G LTE aj na miesta, kde doteraz nebol dostupný. Ďalšie zrýchlenie prináša prostredníctvom technológie LTE TDD, v ktorej môžete surfovať až do 128 Mbps bez obmedzenia, nakoľko aj po dosiahnutí 500 GB objemu stiahnutých dát, funguje pripojenie rýchlosťou 2 Mbps pri sťahovaní a 1 Mbps pri odosielaní dát.

Služobky v zahraničí? S O2 to zvládnete bez komplikácií

Ak cestujete za pracovnými príležitosťami do krajín EÚ, so službou EÚ Roaming voláte a SMS-kujete automaticky ako na Slovensku a hovory prijímate úplne zadarmo. Ak sa vydáte za hranice EÚ, môžete využiť našu službu O2 Svetový roaming, s ktorou voláte a dátujete so svojimi spolupracovníkmi výhodnejšie ako kedykoľvek predtým – za minútu prichádzajúceho alebo odchádzajúceho hovoru zaplatíte 50 centov a na surfovanie vám za 5 eur pribalíme 50 MB.

Váhate? O2 vás z viazanosti vykúpi

Ak si vyberiete z našej ponuky, pričom ste stále viazaní u vášho pôvodného operátora, nemusíte sa obávať. O2 totiž za vás zmluvnú pokutu zatiahne a vybaví za vás všetko potrebné tak, aby ste sa aj naďalej mohli venovať tomu najpodstatnejšiemu – svojmu biznisu.