Jednoduchá údržba dlažieb = povrchová úprava Perfect Clean TOP

21. okt 2019

Perfect Clean TOP (PCT) predstavuje najvyššiu kategóriu zušľachtenia povrchu betónu.

Dlažby opatrené touto povrchovou úpravou sa vyznačujú trvalo intenzívnymi farbami s hodvábnym leskom, nenasiakavosťou, odolnosťou proti znečisteniu, veľmi jednoduchou údržbou a vysokou odolnosťou proti poveternostným vplyvom. Táto povrchová úprava ochráni dlažbu nielen pred bežným znečistením, ale aj pred škvrnami od kávy, červeného vína, horčice, kečupu, rôznych druhov olejov a produktov na grilovanie. S povrchovou úpravou Perfect Clean TOP možno tieto nečistoty pohodlne odstrániť jednoduchým zotretím handrou, popr. odstrániť s použitím kefy, vody s prídavkom saponátu a následným spláchnutím prúdom vody.

Spoločnosť PRESBETON neustále rozširuje ponuku dlažieb s povrchovou úpravou Perfect Clean TOP. Pôvodne bola úprava PCT aplikovaná len na dlažbách ALMA a LAURIA. V súčasnej dobe možno teda zakúpiť dlažby s úpravou Perfect Clean TOP aj u týchto vzorov:

DAREA – Povrch tejto dlažby je dokonalou imitáciou drevených dosiek. Krásne sa bude vynímať na spevnených plochách v okolí rodinných domov, chát a chalúp, kde prirodzene splynie s okolitým prostredím. Vzhľadom ku svojej výške je táto dlažba vhodná najmä pre pochôdzne plochy.

ALTERNO – Ďalšia z radu dlažieb, ktorá sa na vydláždenej ploche kombinuje z niekoľko rozmerovo rôznych kameňov. Skladobnú jednotku tvoria tri kamene s výškou 80 mm. V ponuke je Alterna I a Alterna III. K dispozícii sú tieto dlažby v hladkej a tryskano-leštenej povrchovej úprave. Ideálna je na spevnené plochy v okolí rodinných domov či verejných stavieb, ako sú terasy, chodníky, námestia a pod.

PIANETA – Skladobná dlažba s reliéfnym povrchom tvorená štyrmi rozmerovo rôznymi kameňmi. Vhodná pre pochôdzne plochy a miesta s občasným pojazdom osobných automobilov.

SETIMO – Moderná dlažba, ktorej skladobná jednotka je tvorená siedmimi podlhovastými kamenmi, čím vzniknú na vydláždenej ploche naozaj netradičné skladobné vzory. Ideálna je pre plochy v okolí rodinných domov.

Viac informácii na www.presbeton.sk