Bytík tak akurát – čiže presne to, čo potrebujem

6. okt 2013

Je fajn, ak sa developér pri realizácii svojich projektov nedá uniesť megalomanskými predstavami z ríše fantázie. Ak načúva potrebám normálnych bežných ľudí. Ak sa tieto potreby snaží preniesť do svojich projektov. A ak rozmýšľa, po čom vlastne túžime. Vtedy má šancu vzniknúť projekt, kde si nájde ten svoj byt takmer každý z nás. Presne tak, ako sa uvažovalo pri výstavbe bytového komplexu Zipava v Stupave.

 Život s prírodou

Obytný komplex ZIPAVA vyrástol v tichej lokalite Stupavy. Práve vďaka tejto lokalite na úpätí Malých Karpát ponúka pokojné bývanie, no s množstvom možností na šport, relax aj na zábavu. Všetko potrebné ako úrady, školy, obchody či lekár je na blízku. Do Bratislavy je to na skok a celá zóna Zipavy dáva široké spektrum aktivít, či už pre aktívnych singles, ktorí sa radi pohybujú v prírode, alebo pre rodiny s malými deťmi, ktoré majú dosť priestoru na vyšantenie. Filozofiou , ktorej developér podriadil svoje kroky, je totiž zásada stavať nielen na bývanie, ale stavať pre život. Developér sa snaží fázu sťahovania do nového bytu uľahčiť aj tým, že u svojich partnerov zabezpečil pre nových majiteľov bytov v Zipave zvýhodnené podmienky na nákup bytového zariadenia.

 

Môj prvý byt. Cenovo dostupný

Nájsť si svoj prvý a cenovo dosiahnuteľný byt nie je ľahké. Často práve mladí ľudia, ktorí sa rozhodli vyletieť z hniezda, stoja pred ťažkou dilemou. Uspokojiť sa síce s vlastným, ale miniatúrnym priestorom, ktorý je cenovo dostupný? Alebo majú začať hľadať prijateľnú veľkosť bytu, za to však v nie obľúbenej lokalite, s nižším štandardom bývania alebo za cenu, ktorá je v danej chvíli ťažko akceptovateľná? Tu by Zipava mohla byť riešením. Veď aj jednoizbové byty v tomto komplexe majú k dispozícii vlastný balkón, pivnicu s dostatočným úložným priestorom, ale v prvom rade výmeru, aká sa pri štartovacích bytoch často nevidí. Veď takýto byt má rozlohu až 47,4 m2 a pri jeho cene už od 67 990 eur môžeme hovoriť o skutočne plnohodnotnom bývaní za veľmi rozumnú cenu. A keď sme už pri cene – nízke prevádzkové náklady v bytoch Zipavy sú tým, čo bude šetriť peňaženku obyvateľov mnoho ďalších rokov.

  Ideálne prostredie pre mladú rodinu

Vďaka ponuke 2-, 3- aj 4-izbových bytov a kombinácií vybavenosti nízkopodlažného obytného komplexu a lokality môžeme pokojne povedať, že Zipava poskytuje mladej rodine ideálne bývanie. Je tu priestor nielen na pokojné bývanie, ale aj na šantenie detí na vybudovanom detskom ihrisku, na nákupy v obchodných priestoroch Zipavy či na rodinné výlety do prírody. Veď nie je príjemné nasadnúť na bicykle a previezť sa peknou prírodou až do Rakúska? Takéto prostredie na pomedzí vidieka a mesta poskytuje zdravú klímu na psychický aj fyzický vývoj dieťaťa. Bezpečné prostredie obklopené zeleňou a s množstvom kamarátov okolo formuje z dieťaťa presne takého jedinca, akého by sme z neho raz chceli mať. Zdravého, sebavedomého, priebojného, no s množstvom spoločenských vzťahov a citom pre to, čo je v živote dôležité.

 

Kaviareň, pekáreň, ba ešte oveľa viac

Súčasťou komplexu je už dnes kaviareň, večierka, pekáreň či stomatologická ambulancia, ale nechýbajú ani malé oddychové zóny, asfaltový chodník určený napríklad aj na takú potrebnú vec, ako je kreslenie. V Zipave sa však myslí aj na ostatné generácie. Preto sa aj budúci obyvatelia ZIPAVY môžu tešiť na petangové ihrisko či na párty terasu vybavenú kuchynským kútom, kde si so svojimi blízkymi budú môcť užívať chvíle osláv a priateľských posedení.

Viac na www.zipava.sk