Rozpocet domu

6. nov 2013

Ahojte potrebovala by som poradit :-) (bohužiaľ mi nejde pridat obrazok):. Potrebovali by sme rozpočet na dom netreba presne ale orientačne. Keďže sme ešte nikdy nestavali prijmeme všetky rady :)). Už sme si našli projekt ktorý by nám vyhovoval ale samozrejme ze to ešte budeme konzultovať s projektantom. Dom má rozlohu 236 m2 má: 4 izby, pracovnu, satnik, tech. miesnost, obyvacku s kuchinou, 4 kupelky a wc. Za všetky rady Ďakujeme :)).

  • neyaaneviem ci mam spravny udaj. ale mozno 690 eur/m2 ? cca 4,4 mil? ale neviem ci mam spravny udaj. My to ratame i na metre kubicke hmoty domu cca 230 eur/m3. ??? ale dom moze byt aj drahsi i lacnejsi, zavisi od vybavenia....
    • vieronkatprojektant vam vyrata predbezne naklady-ta suma sa moze pohybovat rozne,zalezi ake materialy budete pouzivat.
      • pavla_lima
        AUTOR
        Máme rozpocet okolo 140 000€ a chceli by sme si veľa vecì robyť svojpomocne (známi majú elektrikarsku firmu+ dvere, okna,obklady, podlaha, omietka na dom) to by sme asi chceli zatiaľ a uvažujeme nad základmi zníži sa cena "moc" ?
        • leila5najdrahsia je robota😃
          • oli18Nechcem vám brať ilúzie, ale zdá sa mi ten dom veľmi veľký. Neviem, koľko členná rodina ste, ale ku každej spálni aj kúpelňa? Zbytočný prepych, treba to aj upratovať...