coverphoto
Aktívny

j_ank_a

Janka  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. mar 2008
býva v meste Partizánske
Aktivita
71 príspevkov vo fotoblogoch
538 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
NitraPartizánskeŠikovné ruky
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

prosim vas, aky roboticky vysavac odporucate? pokukujem po Xiaomi Roborock S5 Max
ale necham si poradit zo skusenosti, hlavne pre a proti toho co mate... dakujem

Máte prosim niekto skúsenosti s týmto, prípadne tomu podobným ohniskom, kde sa dá dať mreža na gril? Ten gril na kura tam byť nemusí. Hľadám nejaké recenzie a skúsenosti.. dakujem

Ahojte. Prosím o radu pri výbere práčky. Poslednú som kupovala pred 10 rokmi, a vtedy som veru neriešila žiadne funkcie. Teraz je ich tak veľa, že sa strácam.
 Čo od práčky očakávam ja, je plnenie spredu, minimálne na 7-8 kg prádla (aj viac kľudne), krátky program prania (teraz mám 29min), a nejaký ten program, aby som nemusela žehliť (teraz ho mám tiež, ale nejak nefunguje, tak neviem ako je to v ostatných prackach.)
Ostatné funkcie sú...

Prosím vás, nemáte skúsenosť, ako je to s vrátením tovaru v Merkury Market? kupované bolo na predajni, aj tak chceme ísť vratit.
Vedia vrátiť aj peniaze, alebo len za iný tovar? Kupovali sme pred necelým mesiacom, tovar je rozbaleny, no nepoužitý.
V ich obchodných podmienkach som sa veľa nedozvedela..
Ak máte skúsenosti, budem rada.. ďakujem.

Prosím vás, vyberáme nové matrace a ja už s tých informácií zmetena. Chcela som vybrať matrac podľa ,,pocitu,, ale ja netusim čo mi vyhovuje. Momentálne máme už storočné celokokosove matrace, ktoré sú na môj vkus pritvrde. Lenže niektoré stredne tvrdé matrace v obchode sa mi zdali pocitovo tvrdšie ako nas. Naviac mi vyhovoval mäkký matrac, do ktorého som sa vnorila a to mi bolo príjemné. Lenže čo ak na celonocne spanie to nebude dobre a...