coverphoto
Aktívny

calimero

  /  48 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 24. dec 2010
býva v meste Martin
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
28 príspevkov vo fotoblogoch
1 171 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Staviam domMartinSnívam o dome
Sledované fotoblogy (23)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte. Idem objednať tlačítka ku Geberitu a pozerám, že sa k tomu dá doobjednať dávkovač na vhadzovanie tabliet za 23 €. Čo na to hovoríte? Oplatí sa to?

Ahojte. Potrebujem poradiť ohľadom podlahy. V celom dome (okrem pracovne, detskej a spálne) bude dlažba – úzke dlaždice v dekore dreva. Neviem si rady, akým smerom ju klásť. Tak isto neviem, či ju v celom dome orientovať v jednom smere alebo radšej riešiť každú miestnosť samostatne. Na obrázkoch mám dva varianty, to v prípade, keby sa kládla v jednom smere v celom dome. Prosím poraďte, ja som už zúfalý, ako to orientovať. Ďakujem.

2 fotky

Ahojte. Aký vaňový sifón odporúčate? Automat alebo Click-Clack?

calimero pridal 2 nové fotky
18. apr 2015

Vyberáme do interiéru

(4 fotky)

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom umývačky. Pôvodne sme plánovali kúpiť 45cm umývačku riadu, keďže sme len traja a vareniu veľmi neholdujeme. Všetci nás však od toho odrádzajú, preto mám chrobáka v hlave, či nekúpiť radšej 60cm. Ale - kuchyňu máme pripravenú na 45cm (obr. 1). V prípade 60cm by sme drez museli posunúť bližšie ku chladničke a batéria by sa dostala mimo stredu okna, čo by pre niekoho mohlo pôsobiť neesteticky (obr.2). Navyše elektr. zásuvka by...