coverphoto
profesionál

Greenspaces- záhradná architektúra a návrh fasád

Služby - architekti, projektanti, dizajnéri
Žilina
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Zabezpečujeme služby v oblasti záhradnej a krajinnej architektúry, grafického návrhu fasád, interiérového dizajnu a fotografie.
0908228123
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
O nás

Záhradná architektúra

Greenspaces- poskytujeme služby v oblasti záhradnej a krajinnej architektúry v rámci celého Slovenska aj v zahraničí. Profesionálny prístup a spolupráca s odborníkmi z rôznych oblastí nám zaručujú komplexné pokrytie Vašich potrieb. Naše služby sú dostupné širokému okruhu zákazníkov. Vieme prispôsobiť projekt finančným požiadavkám zákazníka.

Štúdie: základná, cenovo dostupná forma projekcie, vďaka ktorej dostane klient ideovú predstavu ako pokračovať pri tvorbe...

Ukážky našej práce
  • +33

Videá

Návh fasády a záhrady rodinného domu

(36 fotiek)

Komplexný návrh interiéru a exteriéru rodinného domu vo svahu

(22 fotiek)
Stavba domu
Interiér
Exteriér

Štúdia záhrady v strmom svahu

(14 fotiek)
Stavba domu
Rekonštrukcia domu
Exteriér

Prečo začať rozmýšľať nad návrhom fasády a záhrady v zime:

1. Kreatívna sloboda: V zimných mesiacoch sa menej obmedzujeme rušivými vonkajšími faktormi, čo umožňuje návrhárom väčšiu kreatívnu slobodu. Bez zelenej vegetácie a aktívneho života v exteriéri sa môžeme sústrediť na dizajn a estetiku, čo vedie k vytvoreniu inovatívnych a premyslených návrhov.

2. Pokojná atmosféra: Zima prináša pokoj a ticho, čo vytvára ideálnu atmosféru pre hľadanie inšpirácie a koncentráciu pri navrhovaní exteriéru. S minimálnym hlukom a menej...

Návrh záhrady rodinného domu

(10 fotiek)
Stavba domu
Exteriér
Inšpirácie