Návrh na vklad do cez katasterportal

k elektronickemu navrhu na vklad potrebujete elektronicky podpis schvaleny certifikacnou autoritou, to ma zmysel pokial to planujete robit casto. Cez katasterportal sa da ososlat Oznamenie o zamyslanom navrhu na vklad minimalne 24 hod pred planovanym podanim, co je tlacivo, ktore po vyplneni a elektronickkom odoslani a s podpisanou kopiou prilozenou k navrhu na vklad podavanou osobne, zabezpeci zlavu za podanie vo vyske 15 Eur. To ste mysleli?
Odpovedať
mozno myslite podanie oznamenia o zamyslanom navrhu na vklad; to som robil teraz, usetril som 15 eur a zapis trval necele 3 tyzdne (ale to je mozno iba nahoda) :-)
Odpovedať
asi hej. Na dlzku zapisu Ozmnamenie o zamyslanom navrhu nema. Ma vplyv na cenu podania, aj to nie vo vsetkych pripadoch. Na bezne veci sa to da ale super pouzit, obcas im ten server sice blbne, treba sa s tym pohrat a odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@dandy05 citala som, ze ked sa poda navrh na vklad elektronicky poplatok je 33€,aleto som netusila ze treba mat podpis schvaleny certifikacnou autoritou, dakujem za info a tiez za dalsiu info o zlave 15€, ak tomu teda dobre rozumiem, tak zo sumy 66€ je zlava 15€ ?
Odpovedať
tie elektronicke podania nemam uplne nastudovane, chcela som to najprv pouzivat v praci ale bolo to dost zlozite, a neoplatilo sa to, tak som to nechala tak Ano, ak podate to Oznamenie o zamyslanom navrhu, tak namiesto 66 platite 55 Eur./pokial ale mate v zmluve napr. darovaciu a vecne brenmeno naraz, tak sa to vztahuje iba na jeden poplatok ta zlava/. Urcite to ale treba skusit,
Odpovedať
ta cena za vklad po zaratani zlavy je 51 euro. A je to velmi jednoduche aj ked to vyzera ozaj komplikovane, mne vyplnenie zabralo cca 5 minut a to za 15 euro stoji :-)
Odpovedať
pardon, 51 jasne :) preklep :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?