Ako riešiť odpady a vodu

Ahojte všetci. Chcela by som sa opýtať, či je možné v byte premiestniť kuchyňu úplne inde-na druhú stranu,ako je kúpeľňa kvôli odpadom a vode. Po prípade,ako by to bolo možné s odpadmi a čo musím pri takomto zásahu urobiť. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pridaj podorys, bude sa lepsie radit. Voda by nemala byt problem, ale na odpad ti musi vyjst spad do stupacky.
Odpovedať
@kalalu Treba si položiť otázku: Kde sa nachádza daný byt - v rodinnom dome, alebo v bytovom dome? Pokiaľ je to v rodinnom dome neni problém. Zoberieš príklepové kladivo a sekáš, alebo zavoláš vodárov. Pokiaľ je byt v bytovom dome - máš problém. Ide o bytové spoločenstvo a tam je potrebné toto riešiť cez spoločenstvo. Ide o zmenu dispozičného riešenia bytu.
Odpovedať
@ondrej70 Zdravím. Je to záverečný projekt v škole. Je to 2-izbový byť z časti z panelu,z časti z tehál. Problém je, že kuchyňu by som chcela prehodiť oproti kúpeľni,kde je stupačka. Pôvodne bola kuchyňa za kúpeľňou,no kúpeľňu chcem zväčšiť a posunúť ju do pôvodnej malej kuchyni. Na tej istej strane je ešte jedna dosť malá izba na kuchyňu s obývačkou,preto ju chcem prehodiť do druhej väčšej izby oproti cez malú chodbu. No a neviem, či bude stačiť dvihnúť podlahu v chodbe,alebo lepšie bude v celom byte a hlavne o koľko. Po stenách do nepôjde. Viem, že normálne potrebuješ súhlas spoločenstva,no v zadaní sa to nerieši. Podstatné to je urobiť funkčne a dizajnovo dobre. A potom to zdôvodniť,prečo práve tak. Ja to mám v hlave už vymyslené,len tie odpady. Ešte to budem preberať so stavbármi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kalalu Daj pôdorys. Odpad sa dá riešiť aj čerpadlom. Robia to aj v paneláku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?