Žiadosť na odkúpenie pozemku - vzor

Ahojte strecharí potrebujem pomoc,chcela by som Vás poprosiť, či nemáte nejaký vzor na žiadosť - odkúpenie pozemku.Idem písať žiadosť na SPF a neviem, čo všetko má obsahovať žiadosť, aké prílohy priložiť, atď....Vlastne ide o staru budovu a pozemok (parcela E) a nemam ani šajnu čo všetko :D ak budete taky milí pomohli by ste mi? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@margret2653 odkupenie pozemku od SPF je zalezitost na 2-3 roky a kooooooopu pevnych nervov. Ale ak ti to nevadi, zacina sa podla toho co planujes s tym pozemkom. Ak stavat, tak uzemnym konanim...
Odpovedať
Tak čím začať prvé?Obec nám už dala predbežny suhlas s tym by nemol problem.len problem je tu že to sa nachadza mimo dediny,bývale ŠM,su tam postavene 4 rodinne domy a jedna bytovka.Vlastne na pozemku su IS.Majtel 1171m2 je SPF.Pani na pôdnom fonde nam povedala že to je jedine miesto čo by nam SPF na 60% predal a že by to netrvalo ani dlho.....Aj výpis katastra máme,taktiež mame aj budovu s pozemkom nafotené.
Odpovedať
Profilova fotka
@margret2653 co je teda tvoj zamer ? Od toho zavisi postup. "Ani dlho" su pri SPF 2 roky :). Ja som pozemok od SPF kupoval 3 roky a je tu plno ludi ktory maju rovnake skusenosti. Vedla mna to uz asi 3 vzdali a dalsi uz 1,5 roka nadavaju.
Odpovedať
pravdepodobne tam chce staviat dom podla vsetkeho :D
Odpovedať
aj ja sa chystam na SPF ;) ale v nasom pripade nie je SPF vlastnik, ale spravca. so znamym som sa bavila a tiez povedal cca 1rok a to pozna ludi na SPF :) tak uvidime, drzim palce @margret2653 nech to vyjde aj vam aj nam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?