Združená dodávka plynu a elektriny od čez

Profilova fotka
Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s prechodom na združenú dodávku plynu a elektriny od ČeZ. Je tu niekto taký, čo tieto služby využíva ? Ak ano, ako ste s nimi spokojní?
Odpovedať
Profilova fotka
žeby nikto?
Odpovedať
Boli sa jedného dňa u nás pýtať akýsi pochybní dvaja mladíci, jeden aj potmavší, v oblekoch a mluvili na mňa, že sú z ČEZu a že či nechcem lacnejšie plyn. Ale hneď som ich poslal kade ľahšie ...
Odpovedať
Profilova fotka
@jarpo, len to nie je argument. Prečo si ich vlastne poslal preč.....
Odpovedať
@elisss54 Viem že to nie je argument, to som vám sem napísal len ako vlastnú skúsenosť s nimi :-D Poslal som ich preč, lebo za prvé boli nesympatickí a odmeraní a za druhé, nepotrebujem mať potom nejaké doťahovačky ohľadne dodávky energií navyše s českou firmou, len aby som možno ušetril nejaké euro...
Odpovedať
Profilova fotka
Takže žiadny ďalší odvážny odberateľ od čez? Nechce sa mi veriť.... Žeby nikto nechcel ušetriť? :-)
Odpovedať
My SME v januari budu dva roky úplná spokojenost, telefonickým hocikedy k dispozici, aj menit výšky úhrad mozeme po dohodě, chceli SME vtedy aj elektriku ale neodsuhladili zmenu dodavatelia z elektrárni tak máme plyn a určité spokojenost úplná.
Odpovedať
A máme preplatky alebo nedoplatky v ten isty mesiac ako od slovenských plynárnu,ziadna zmena v tomto sposobe a platime fakt o nieco menej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?