SBDO

Ahojte, na konci mája sa chystáme presťahovať do nového domu a tak prichádza aj na rad odhlasovanie energii, internetu a televízie. S týmto všetkým viem ako mam postupovať, ale vrásky na čele mi robí SBDO, kde šek TV a rozhlas je vedené na môjho zosnulého dedka a byt je vedený že ho platí otec. Ako mám teda postupovať ked to chcem zrušiť teda ked odchádzame a majitelia nový nech si to už zariadia sami. Ďakujem .
Odpovedať
@misinka0611pri odhlasovaní TV a rozhlasu pomôže umrtný list dedka a pri otcovi, keď logický rozmýšľam, zrejme pomôže až keď bude kupno predajná zmluva a zmena vlastníka bytu, v ktorej by som ošetrila aj túto záležitosť, čo sa týka úhrady za byt a jeho vlastníctvo a užívanie novými majiteľmi.
Odpovedať
@janetbla No ten úmrtný list musím si dat nanovo vystaviť, niekde sa zapatrošil. A ako to co je na otca platenie bytu , byt nepatrí jemu patril nam a kúpno predajnú zmluvu uz mame. Vlastne byt je uz predaný a c zmluve mame termín vysťahovania tak uz len na dom čakáme kým ho dokončia a ideme odtiaľto rýchlosťou blesku :-)
Odpovedať
@misinka0611 tak potom už len na SBDO nahlásiť zmenu vlastníka by sa patrilo, pokiaľ zapíšu v KN na LV nového :) Tam vlastne povedia najlepšie, však nie ste prví, čo predávali byt :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?