Ročné vyúčtovanie za byt. Príde nám alebo bývalým majiteľom?

Ahojte, poradte mi prosím....Majiteľmi bytu sme od decembra 2010, dotedy tam bývali starí majitelia...my sme minulý rok platili len za december byt.družstvu(voda, teplo,...). Byt bol celý mesiac neobývaní, nekúrilo sa a ani voda sa nepúšťala...Moja otázka je-komu príde vyúčtovanie? nám či bývalým majitelom??? teoreticky by nám mali vrátiť ten jeden mesačný poplatok, nie??? je 31.5.2011 a nič nám neprišlo do schránky..je možné že vyúčtovanie dostali bývalý majitelia už na novú adresu???
Odpovedať
u nas roznasa vyuctovanie spravca domu-bytovky, podpisuje sa prevzatie...doma ho mame cca tyzden-dva
Odpovedať
@daniela.ho ahoj vyučtovanie dostane určite predchadzajuci obyvatel , lebo on figuruje ako uživatel 11 mesiacov z roku 2010 a vam tem 1 mesiac vyučtuju zrejme až buduci rok ked bude vyučtovanie za 2011 rok ale to neviem 100%
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela.ho spytaj sa spravcu :-) - ale popravde, ten jeden mesiac ti asi zahrnu do roku 2011 aj so spotrebou, pretoze inak by ti nie ze vracali, ale mala by si veliky nedoplatok - proste december je osemetny a nam to robili tak, ze v roku 2009 sme dostali vyuctovanie za rok 2007 aj 2008, pricom v 2007 ten december dali ako ze celu sumu vracaju, a v 2008 bol vacsi nedoplatok, pretoze tam bola spotreba aj 2007.... ale spravca ti bude vediet povedat lepsie, ale na 95% podla mna ti to vyuctuju az v 2012 :-)
Odpovedať
my sme prevzali byt tiez v decembri a vyuctovanie sme dostali az ten dalsi rok, kde bol zahrnuty cely predchadzajuci rok a 12 mesiac roku predtym, cize sme mali vyuctovanie za 13 mesiacov. pravdepodobne aj ty dostanes vyuctovanie az o rok.
Odpovedať
no tak asi to bude tak ako hovríte lebo nám stále nič neprišlo...no neva, uvidíme budúci rok ten preplatok :-D nakoľko tam ešte stále nebývame a nič nerobíme..
Odpovedať
@daniela.ho naše SVB robilo vyúčtovanie až minulý týždeň ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?