Poraďte niekoho na vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy v Bratislave

Zdravím Vás, Mohli by ste mi prosím poradiť (aj do IP) niekoho z Bratislavy, kto je schopný vypracovať zmluvu o buducej zmluve + kupno-predajnu zmluvu + navrh na vklad do katastra a urobi to za primeranu ,rozumnu cenu? Kedze na byt mame zobratu hypoteku a buduci kupci si budu tiez brat hypoteku z ktorej sa nasa hypoteka splati, zmluvy musia byt stavane tak, aby ich banka akceptovala. Vopred vsetkym dakujem za navrhy :)
Odpovedať
@anefi Hmm na nete je plno vzorov predsa to spravííš aj sama keď ;-) tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 No a presne vdaka takýmto názorom sa potom ludia tahaju po sudoch a placu, ze ich niekto podviedol, lebio mali zle zmluvy, respektíve, že im 5x prerušili vkladove konanie na KN. Pravnikov nemame na paradu.
Odpovedať
@falco2007 Aj ja si myslim, ze tuto zmluvu by som si sama pisat nemala. Jedna sa o dost narocny postup. Moja banka musi zmluvu akceptovat s tym, ze z hypoteky kupujeceho sa vyplati zvysok mojej hypoteky. Toto naozaj nenajdem v nijakom vzore, proste sa to musi napisat na mieru klienta. Keby sme mali vysporiadany byt a kupujuci by mal hotovost, myslim, ze by som si poradila aj sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anefi Ak sa môžem spýtať,tá Zmluva o buducej zmluve má slúžiť na čo? Požaduje ju kupujuci z hladiska istoty, aby ste byt nepredali, kym si pripravi podklady pre uver (znalecky posudok a pod.)?
Odpovedať
Asi tak a aj my mame istotu, ze si to kupujuci nerozmysli.
Odpovedať
@silesovci Tak doteraz som si robil zmluvy sám a vždy prešli hm len toľko
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez myslim,ze to zvladnete..najlpesie by bolo keby kupujuci pristupi na priv.inetercesiu teda prevzatie dlhu..vtedy staci len KZ a zmluva o prevzati a suhlas banky..to by ste kupujuce museli presvedcit aku vyhodnu hypo mate..ak ma ale lepsiu ponuku tak tazko..potom by ste mali s kupujucim ist do banky v kt.si berie uver a banka povie ako sa vyplati povodna hypoteka..bude to vsetko obs.uverova zml. kupujuceho..podla toho co vam povedia si uz laho spisete Kz s tym,ze v cl. tykajucom sa kup.ceny popisete sposob vyplatenia a sumu atd.a v cl. vecne bremena uvediete ake je sucadne zalozne pravo a to ze sa vymaze a bude nove atd. v banke vam vsetko povedia a podla toho sa to da lahko napisat..ale treba na to cas ..alebo potom fakt ist advokatovi prip.notarovi ..
Odpovedať
Profilova fotka
ja ju urobim... teda ak je to este potrebne...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?