Poistenie RD vo výstavbe - ktorá poisťovňa?

Ahojte, viete mi prosím poradiť konkrétnu poisťovňu? Prípadne ako to vyzerá s cenami poistného? Proste akú poisťovňu si vybrať, resp. nevybrať? Prosím reálne skúsenosti, čo máte nie JPP :-D :-D :-D Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Oslovil by som maklersku spolocnost maju prehlad o poistkach
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 Klienti si vyberajú poisťovňu podľa rozsahu poistného krytia a ceny, a toho, čo je pre nich dôležité mať poistené. Niektoré poisťovne poskytujú zľavy za vernosť (pokiaľ u nich má klient iný produkt) . V jednotlivých poisťovniach si môžu vybrať z 2 - 3 balíkov v závislosti od rozsahu krytia. Pri poisťovaní RD odporúčam kvalitnejšie poistenie. Najčastejšie uzatváram poistenie nehnuteľností v poisťovni AXA, Uniqa, Allianz, Groupama - aj vzhľadom na rýchlosť poistného plnenia. Ako nezávislý maklér dávam klientom možnosť výberu pričom im ušetrím kopec času zbytočným obiehaním po poisťovniach. lienka.7 pokiaľ chcete urobiť ponuku, dajte vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto by som si dal veru poradiť od niekoho, kto sa tomu rozumie. Možno by bolo najlepšie si zájsť do nejakej tej spoločnosti, kotré ponúkajú poistky od viacerrých spoločností. Tí by mali mať taký no najväčší prehľad a predsa len, kto s poistkami nepracuje, nevie o nich toľko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?