Odstupenie od zmluvy o sprostredkovani

Ahojte pred dvoma mesiacmi sme priatelom podpisali zmluvu o sprostredkovani s jednou firmou ktora je realitka a srostredkovava stavbu domu na kluc. Zistila son vsak zavazne skutocnosti o nespolahlivosti a nekvalite sluzieb od byvalych klientov ktorym stavali Dom. problem je ze SME us zaplatili zalohu 2000 EUR. mame as vopred rozlucit s tymito peniazmi ked chceme od zmluvy odstupit alebo je sanca ze nam tie peniaze vratia? prosim poradte
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ sú tie referencie fakt zlé tak by som 2000€ určite oželel.Vymáhanie 2000€ zálaží od toho ako máte urobenú zmluvu .Predpokladám že ich nevymôžete.Drtivá väčšina realitných podvodíkov sú právnici.
Odpovedať
pomôže vám len fakt dobrá zmluva so spoločnosťou, ktorá to bude realizovať, lebo sprostredkovanie zrejme bolo naplnené a odmena je tým pádom splatná. Chcelo by to vidieť zmluvu. Ak budeš potrebovať konkrétnu pomoc píš do IP.
Odpovedať
Toto znie ako dalsia story o neuveritelnej hluposti ludi. To ste akoze zaplatili 2000 euro za to, ze vam dal niekto telefonne cislo na stavebnu firmu? Good luck, gratulujem. Pokial ide o samotne odstupenie od zmluvy, tak bez toho aby ste sem dali text zmluvy nie je mozne sa k tomu vyjadrit. Vo vseobecnosti, od zmluvy mozno odstupit zo zakonnych dovodov vtedy, ked doslo k podstatnemu poruseniu zmluvy alebo za inych okolnosti, pokial sa na tom zmluvne strany dohodli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?