Kúpno-predajná zmluva - vypracovanie právnikom východné Slovensko

Dobrý deň. Prosím vás o odporúčanie na právnika na východnom SVK, ktorý by vypracoval kúpno-predajnú zmluvu za rozumnú cenu (max do 200 eur). Najlepšie osobná skúsenosť. Ďakujem.
Odpovedať
odporúčam pýtať si vypracovanie kúpnej zmluvy 🙂 právnik čo vypracuje kúpno-predajnú zmluvu, od toho radšej ruky preč 🙂
Odpovedať
@sousedekovci89 Môžem vedieť prečo? Nevyznám sa v tom. Preto by som radšej kontaktovala právnika, s ktorým má niekto konkrétnu dobrú skúsenosť.
Odpovedať
@simona1111111 Oficiálny názov je kúpna zmluva. Označenie však nie je dôležité, podstatný je obsah zmluvy.
Odpovedať
@draik Super, tak teraz už len to dobré odporúčanie.
Odpovedať
@simona1111111 vychod svk je siroky pojem.
Odpovedať
@pistikus Je úplne jedno, z akého mesta na východe bude.
Odpovedať
@simona1111111 nie je. Lebo standardne aspon u nas to prebiehalo tak, ze pravnik nachystal zmuvy u neho sa aj podpisali a on to dal elektronicky na kataster. A stalo to do 200. Takze ak chcete len vzor zmluvy za 200 eur poslany mailom tak nvm. Resp. Pojdete napr. z ke do vranova podpisat zmluvu?
Odpovedať
@pistikus Potrebujem vypracovať zmluvu podľa individuálnych potrieb, nie vzor. Ten si môžem stiahnuť aj z internetu. Samozrejme, že mi zmluva podľa stačí poslať mailom. Pri podpise zmluvy netreba podpisovať pred právnikom. Stačí, aby jedna zo strán, najčastejšie predávajúci podpisoval pred notárom.
Odpovedať
@simona1111111 nejde o to, ale ak by bol ochotný nejaký právnik sa s Vami baviť o tom, že pre Vás pripraví kúpno predajnú zmluvu bez toho aby ju nazýval kúpnou zmluvou, nedajbože by ju ešte aj tak na papieri nazval, moc právnickej kvality asi nepobral a preto ruky od takéhoto právnika radšej preč
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?