Kupna zmluva na predaj nehnutelnosti zatazenej hypotekou na hypotekar. uver

Mate prosim niekto vzor kupnej zmluvy na predaj nehnutelnosti na ktorej je vec.bremeno....Uver a sposob vyplatenia je tiez prostred.hypotekar.uveru? Vsade na nete som nasla len vzory zmluv v pripade ze na nehnutelnosti nie je tarcha. zaujimala by ma hlavne ta cast kde sa hovori o podmienkach zrusenia vec.bremena. Dakujem vsetkym za radu.
Odpovedať
A máš už zistené načo to vecné bremeno platí? Aby si nekúpila mačku vo vreci.
Odpovedať
Ja predávam s vec.bremenom.....s hypotékou.....a kupujúci to kupujú na hypoteku
Odpovedať
@renalka my sme tak mali a bolo v kz napisane, ze III. VYHLÁSENIA A ZÁRUKY PREDÁVAJÚCICH A KUPUJÚCICH Predávajúci vyhlasujú, že v deň podpisu tejto Zmluvy nie je predmet kúpy zaťažený žiadnym záložným právom ani iným právom, ktoré by Kupujúcich akokoľvek obmedzovalo v užívaní, používaní, disponovaní a braní úžitkov predmetu kúpy ako vlastníkov (vecné bremeno, predkupné právo tretích osôb a pod.), okrem: Zmluva o zriadení záložného práva v prospech takej a takej banky - opisane to bolo z listu vlastnictva predavajucich
Odpovedať
Super ďakujem ti za radu a nemala si tam prosím ta aj odstavec o tom kedy sa záložné právo zruší alebo teda prevedie na banku kupujucich? ....teda stacilo ti len napísať zaliz.právo do vyhlásenia?
Odpovedať
@renalka nie, toto tam nebolo. ziadost o vymaz zalozneho prava na kataster davala banka predavajucich vtedy, ked im nabehli peniaze na vyplatenie uveru predavajucich. /ako kupujuci sme uz my na liste vlastnictva to povodne zalozne pravo mali este asi mesiac, kym to banka a kataster zrealizovali a vymazali/ myslim, ze zalozne pravo banky kupujucich sa na liste vlastnictva objavi az ked sa doruci vklad na kataster spolu s kp zmluvou a kataster to zavkladuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?