Ako napísať kúpno predajnú zmluvu?

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto skusenost, ze ste si sami napisali kupno predajnu zmluvu? Dnes sme boli u notarky sa informovat, pyta za to dost, tak sme rozmyslali, ze ze by sme si to napisali sami. Popprosila by som Vas nejake info, ako to ma vyzerat, popr. ak by mi niekto mohol poslat nejaky vzor. Dakujeeem :))
Odpovedať
Profilova fotka
na byt alebo na dom?
Odpovedať
zabudla som napisat, ze to je KP zmluva na pozemok.
Odpovedať
potrebujem kupno predajnu zmluvu na dom vie niekto poradit????
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja by som ju napisal za 50 EUR, kolky 51 EUR, podpisy 5,26 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, skúste si to vygooglit, na nete je kopec vzorov na kupnopredajne zmluvy a väčšina je dobrá. My sme si všetky doterajšie zmluvy robili sami- a kataster to nikdy nevrátil- ak si dáte pozor na vsetky náležitosti, ktoré to má obsahovať a neodflaknete to, bude to v poriadku.
Odpovedať
Neda mi to ... Baby KUPNO-PREDAJNA zmluva (tak ako MACKO-PES) neexistuje. Je to Kupna zmluva!
Odpovedať
Profilova fotka
presne to som chcela napisat, nas pravny poriadok nepozna pojem kupno-predajna zmluva... existuje len kupna zmluva... ja robim kupne zmluvy aj s navrhmi za 300 (mam na to vzdelanie aj prax) kupnu zmluvu nie je problem urobit, taku jednoduchu... ved ta ma len par nalezitosti, ale dobru zmluvu s niektorymi vecami navyse, ktore je dobre tam mat urobi len clovek, ktory to robi pravidelne... kazou zmluvou sa clovek uci...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Poradím, zakomponujte do kupnej zmluvy konkrétne náležitosti ( názov, značka, obsah, sériové číslo....) aby sa vám nestalo, že pri preberaní nehnuteľnosti budete prekvapení v tom zmysle, že to tam jednoducho nenájdete. Predajca vám nasľubuje, že nehnuteľnosť bude obsahovať to alebo ono ( možno niekomu by aj vyhovovalo ) a nakoniec zistíte pri prebratí nehnuteľnosti, že ste kúpili vlastne holobyt / dom čo predstavuje neplánovanú investíciu navyše.
Odpovedať
Ahoj, ja vypracujem kúpnu zmluvu za 150 euro aj s návrhom na vklad. Okrem potrebného vzdelania a praxe mám k tomu aj oprávnenie, takže bude vystavená aj faktúra. Prajem pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?