Zlá skúsenosť s firmou Stavebné práce TS - Drietoma

Profilova fotka
Touto cestou by som sa chcela podeliť o skúsenosť s firmou Stavebné práce TS - Drietoma, ktorú zastupuje Tomáš Šedivý. Zatepľujeme fasádu a naťahujeme farbu, po 7 týždňoch prác tejto firmy je stále nedorobené, predlžuje sa, všade na dvore neporiadok, 6 týždňov máme postavené lešenie, dovnútra vchodovými dverami chodíme tak, že sa musíme zohýbať, okrem toho vďaka neporiadnosti zničená skalka, zničená nová zámková dlažba, nedorobená atika na streche, natreté tri strany domu,ďalšie tri nenatreté, osieťkované zle. Pán Šedivý je veľmi nespoľahlivý, nikdy nedodrží čo sľúbi, nedostaví sa včas, keď sa dohodne. Vystriedali sa u nás asi 4 partie majstrov, ktoré on zabezpečil. Možno to nakoniec skončí na súde. Takže ak chcete robiť niečo okolo domu a chcete si ušetriť nervy a peniaze, určite nie s touto firmou. NEODPORÚČAM.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@adkag toto je dobre vediet, len skoda, ze ste nanho natrafili prave vy :-( a hlavne skoda tej skody, co narobili!
Odpovedať
Profilova fotka
Muci no co uz,tak nech si aspon ostatni daju nanho pozor, veru skody dost narobili,ale tak budeme opravovat, hlavne ze sa to ako tak da opravit, aj ked su to starosti pre nas navyse.
Odpovedať
@adkag tak uz aspon viem ktory dom je vas :-D
Odpovedať
@adkag ..len taká otázoćka...prećo ste si vybrali práve jeho firmu a nie inú?
Odpovedať
@pr my sme sa na zakladoch popalili..našli sme si "pána" majstra..čo mal na všetko čas..ale pýtal od hodiny...a keby si sa mna opýtal prečo? tak ti odpoviem "lebo sme boli sprostí"..vratit sa tak o dva mesiace spat..dam to urobit firme alebo skusenej partii..
Odpovedať
Profilova fotka
muz nasiel jeho firmu niekde na nete, asi tri firmy nam poslali cenove ponuky zhruba v rovnakej cene a vybral tuto,preco neviem,tvrdi,ze ho "osvietilo" :-) . clovek nikdy vopred nevie, na koho natrafi,on bol prvy mesiac v pohode,zacalo sa relativne nacas, mozno s tyzdnovym oneskorenim, aj to kvoli pocasiu. az neskor zacali byt problemy. na nete sme nasli pekne fotky, nemal ziadne negativne referencie. kedze sme nepoznali osobne nikoho,kto zatepluje,tak sme to riesili takto. ja som to viac menej nechala na manzela,ze on sa rozumie takymto stavebnym pracam viac ako ja. tusim nabuduce budem aj na stavebne prace vyberat ja ludi :-) . pink lady no my sme uz slavni iste po celych stankovciach :-D .
Odpovedať
no veru hej aj ja som sa uz cudovala ze preco im to tak dlho trva a nic nenapreduje....tak uz len aby vam to dako dokoncili a sak uz mate asi vsetko hotovo tak snad vas ziadne stavebne prace v blizkej buducnosti necakaju....tak nech vam to dobre dopadne....drzte sa
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Aj ja mam zlu skusenost s touto firmou. Najprv som si dal zhotovit stavbu na kluc potom sa vsetko predlzovalo a nakoniec som musel zaplatit o viac ako 60 % viac vraj nepredopkladane naklady a to urobil pred stavbou rozpocet. Vsetko zbytocne natahoval na vsetko mal cas a teraz ked som chcel dat reklamovat zlu pracu tak sa neviem dovolat a to sa snazim uz vyse mesiaca. Ja vobec nedoporucujem pana Sediveho ak si chcete usetrit cas a zbytocne nervy radsej si vyberte niekoho spolahliveho. Na poziadanie prilozim aj foto a aj chyby ktore urobil na stavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
Betka dakujem, uz mame hotovo ale stalo nas to kopec casu a nervov a vyzera ze to este enskoncilo,asi sa budeme sudit. nuz ale tak nie vzdy clovek natrafi na serioznych ludi,respektive cim castejsie len na neserioznych. belzebub fuha to vazne? ja som myslela ze to len s fasadou su problemy,lebo to predtym nerobil, ale ine stavby a dlazby robil,tak som myslela ze v tomto ma skusenosti. no hrozne. asi by sa mu mala urobit poriadna antireklama, lebo ktovie kolko ludi este nalaka. fotky na nete ma celkom pekne, v pohode,ale ktovie odkial. este nam aj vravel nech sa ideme spytat ludi,ktorym robil,ze aki su spokojni,som zvedava co by sme zistili. on nema absolutne problem klamat komukolvek do oci. a ta neserioznost to je hrozne, vysli sme mu v ustrety maximalne ako sa dalo a ked to uz ide na sud tak vypisuje, ze podklady ma pravnicka a on je na to pripraveny. tak som zvedava ake podklady ma.
Odpovedať
Profilova fotka
inak vy ste neuvazovali nad sudom?
Odpovedať
Profilova fotka
@adkag Pri stavbe lešenia nesmie žiadnym spôsobom obmedziť vstup do trvale obývanej budovy .Lešenie musí zabezpečiť proti pádu predmetov ,nesmiete sa zohýbať pri vstupe ,ani nič prekračovať sú na to predpisy a brutálne pokuty .Stačí ak si niekto pri takto neodborne postavenom lešení udrie hlavu o trubku a pán podnikateľ sa poserire z pokút a úradov.Úplne stačí zavolať bezpečnosť práce a budete vidieť ten fmol.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to vazne? to som netusila,uz tam to lesenie nemame ale teda hlavy sme si naudierali dost.skoda,ze sme nevedeli skor.
Odpovedať
Profilova fotka
Adkag, neda mi nereagovať.....Pan Šedivy včera opustil môj "prerobeny" byt, dufam ze navzdy. Lebo toho pána uz naozaj netužim vidieť. Neviem načo dáva kalkuláciu a zmluvu pred prerábkou, keď aj tak to, čo je v zmluve nič nedodrží. Klame do očí.....v zmluve sme mali jasne napisane, že digestor namontuje on (za 35,- €), počas prerabky to odtajil, vraj mi ho namontuje stolar, ktorý mi príde namontovať kuch. linku. (ze sa tak dohodli)Samozrejme že stolár o mičom nevedel a o digestore spolu ani nehovorili. Prerabal mi kuchynu - cca 3x4 m, prvy krat mi slubil do tyzdna je vsetko hotove. Neskôr už to bolo do 7-8 pracovných dni a nakoniec to bolo za 2 tyzdne. A to sme ho kazdy den nahanali......Vždy slubil že prídu rano najneskôr do 8.00, no na osmu prisiel iba prvy den, viac nikdy! Dva dni sa nerobilo na byte takmer vobec! Nekonecne nahananie a upozorňovanie na nedostatky...... PROSÍM, kto to čítate nedajte sa nachytať a šírte to ďalej, tomuto pánovi by som odobrala živnosť!!! .....a to nie je všetko..... pán murar, ktory u mna pracoval,vykonal nozaj kus prace, nedostal za svoju odveden pracu ani cent! Pan Sedivy mu tvrdil ze ho nema z coho vyplatit, pretoze som mu nezaplatila, co je samozrejme zase klamstvo. Potom prisiel s novou teoriu, ze vraj vsetko sfusoval, všetko musel po ňom opravovať, tak žiadne peniaze nedostane.....Jednoducho on podvadza ešte aj ľudí kt. u neho pracuju.....! Pan Šedivy bol môj životny omyl!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
petkadom, tak toto co citam velmi dobre poznam, presne tie skusenosti s nim mam aj ja. klame do oci bez problemov a hanby vkuse dokola, nedodrzi, na com sa dohodne. prave preto som to napisala na net a nielen na tuto stranku,aby som mu spravila riadnu antireklamu a aby uz nikoho nemohol nachytat. my to uz riesime sudnou cestou,tak som zvedava, kedy sa to poriesi a co.
Odpovedať
Profilova fotka
a inak nasich majstrov ktori nam zateplovali tiez nevyplatil,lebo nemal z coho, furt ich natahoval, preto potom odmietli dorobit to,tak si zavolal inu parrtiu, ktora to vsetko pokazilo a muselo sa pol domu opravovat. pritom vzdy ked povedal ze potrebuje peniaze na nieco alebo ked bola cast roboty hotova sme mu hned v ten den zaplatili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@petkadom :D :D :D Takze vazena pani,v prvom rade sa musim len zasmiat ake bludy a klamstva tu na nas pisete...takze pojdem postupne...zacnem tou kuchynou...pokial si dobre pamatam kuchynu ste si riesili vy s vasim vlastnym stolarom takze absolutne netusim preco tu spajate mna s nim kedze som ho videl len raz a to ked ste si ho zavolali na zameranie vasej kuchyne...dalsia vec....pokial si opat dobre pamatam ten digestor som vam aj namontoval a bez reci alebo mi chcete tvrdit opak???za dalsie za tyzden hotove???to si povedal vas mily otecko ze by to chcel mat do tyzdna hotove...ja som mu povedal ze sa posnazime to urobit co najskor a tak aj bolo...boli u vas kazdy den 2 az 3 ludia od 8 do 17:00...bohuzial pre vasho suseda na ktoreho ste ma sama upozornila sa dlhsie byt nedalo....dalej...upozornovanie na nedostatky????poprosil by som vas keby ste mi ich vymenovali :) ...To je len k vasim vyjadreniam a teraz poviem skutocnu verziu....Vas byt sme isli robit na zaklade spokojnosti vasho otca o poschodie nizsie.... pocas celej prerabky ste nepovedali ani pol slova ze ste z niecim nespokojna...chodil som s vami po obchodoch,radil vam co si mate zadovazit a pokial viem nevypital som si zanic z tohoto ani korunu ...ani na naftu co som prevozil som nechcel nic!!! vsetko co bolo v zmluve som dodrzal,cena sa ani o korunu nenavysila,vas vymysleny termin o ktorom tu pisete ani nebol...nebol ani v zmluve!!!! a zakoncim to tym ze vas otec si hore vsetko prebral bez akych kolvek problemov....PROBLEM VZNIKOL AZ PRI PLATENI :) AKO TO BYVA...VAS OTEC MI UKRADOL ZMLUV KTORU MIMOCHODOM MATE DOTERAZ :D ZOBRAL MI JU KED SOM O POSCHODIE U VASHO OTCA DOMA KONTROLOVAL SUMU PO SUME A KEDZE SME SA ZAROZPRAVALI SOM JU TAM NECHAL...TO JE NA TOM TO NAJZABAVNEJSIE....A KED SA MALO ZAPLATIT POVEDAL Z USMEVOM NA TVARI ABY SOM MU UKAZAL ZMLUVU...TAK KTO JE TU KLAMAR???? jediny kto chcel oklamat a okradnut ste boli vy!!!! a ako tu pisete vas zivotny omyl som len preto , ze som to nenechal len tak a zacal som pytat nase odrobene peniaze podla dohody na chodbe pred vsetkymi susedmi...kedze ste sa zamkli bez vyplatenia a podobne vec...myslim ze netreba riesit nic dalej...a pokial ano tak sa podme spytat vasich susedov alebo vasho otecka koli ktoremu toto vsetko vzniklo :) ze ano... Som rad ze som vam mohol takto verejnou formou odpovedat nech vsetci vidia kto ste zac.... s pozdravom SEDIVY....
Odpovedať
@adkag Na toto mozem povedat len jedno....bohuzial ma pani adkag skoro vo vsetkom pravdu....tato stavba bola velkym omylom...Ja som podpisal zmluvu,ja som to mal vsetko na starosti takze cela vina je namne....ale dobre viete ze to nasa firma nerealizovala toto zateplenie....Nakolko v case ked sa zacala fasada realizovat sme mali tolko prace ze som si musel zavolat druhu partiu aby vam to spravila....vyberal som na zaklade fotiek a mnozstva urobenych prac a nemal som dovod podozrievat ani jedneho....vystriedali sa u vas tri partie ludi,ja som si ubral asi 3 roky zivota s tymi nervami co tam boli a vam ani nehovorim....Verte mi ze som si to takto ani z daleka nepredstavoval a uz viac taku chybu neurobim...Tymto sa vam aj zaroven chcem ospravedlnit za vsetko....Bolo to na moju zodpovednost a necakal som ani z daleka ako to dopadne....Ale ako som povedal moji ludia to nerealizovali a viac som uz taku chybu neurobil....len tolko
Odpovedať
@belzebub1 my sme vam stavbu urcite nerealizovali.....nabuduce si skontrolujte ico predtym ako chcete na niekoho hodit spinu!!!!
Odpovedať
@adkag A este k tej antireklame a podobne....nikto vam dooci neklamal...povedal som vam vzdy len to co mi povedali "majstri" povedali...tak si to dajte dokopy...a na druhej strane ta ista partia na ktoru ste nadavali tak nakoniec ste si tu istu partiu zavolali mimo mna...a k tej anti reklame...za rok 2012 sme uspesne a bez problemov ukoncili presne18 podotykam velkych zakaziek...stranku viete...mozte sa pozriet....je to tam dokladne nafotene...a to ze za cele moje podnikanie mi nevysli 2 zakazky a aj to nie z chyby nasej partie ale smoly na cudzich ludi ktory sa hrali na zateplovacov...bohuzial stalo sa a uz s tym nic neurobim... ja som sa poucil
Odpovedať
Profilova fotka
@tomassedivy len adkag si zateplovacie prace objednala u vas a ju nemusi vobec trapit ake mate problemy s majstrami to si mate zabezpecit vy nie ona , a tak isto vy ste mali dozerat aby stavba sla podla planu a nie hasit uz vzniknuty stav ktory sa vyskytol, takto si pokazite meno velmi lahko a to ze ste X zakaziek spravili dobre nic nemeni na tom ze tato nevysla a je nespokojna s vasou pracou a snazi sa na to upozornit , ked ste vedeli ake su problemy tak ste mali z vasej iniciativy to riesit a nemusela zacat temu na MS
Odpovedať
Ved s tymto ma absolutnu pravdu...preto som sa jej x krat ospravedlnoval pocas riesenia zateplenia a ospravedlnil som sa aj verejne....a mozete mi verit ze pocas celeho zateplenia som som danymi majstrami riesil kazdy den x krat...ale ro je uz jedno...proste uz to nevratim...mne je jasne ze to neni dobra reklama...ja som len objasnil situaciu...to ma samozrejme neospravedlnuje...stalo sa a poucil som sa... bohuzial na ukor menovanej...ospravedlnil som sa.vysvetlil som a robim tak aby sa uz takato neprijemnost nikdy nezopakovala.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomassedivy Pán Šedivý, samozrejme že musím reagovať na tie nekonečné klamstvá z Vašej strany. Takže k digestoru – áno nakoniec ste ho namontovali, ale pred tým (keď ja som bola v práci a komunikovali ste s mojim otcom) ste povedali že digestor namontuje stolár, ináč by som mu asi nevolala a nepýtala sa ho na to. Jednoducho ste skúšali, či Vám niečo z roboty neodpadne. o.i. tak ako to bolo aj pri lištách v kúpeľni......A tiež stolára som volala kvôli tomu, aby ste sa vy dvaja dohodli, kadiaľ pôjde voda, odpad, elektrika...atď. Veď ja nemôžem fungovať ako sprostredkovateľ....Takto sa to robí.....A nadával na Vás aj on, kázal Vám urobiť prívod elektriky k podsvieteným poličkám (nechať pretiahnutý káblik na šnúrke) Nenechali ste ho! Odpad od práčky ste mali viacej zasekať do múru. Nezasekali ste! On na mieste musel linku kvôli Vám upravovať. Práve týmto nedorozumeniam som sa chcela vyhnúť, preto som Vás volala aby ste sa Vy dvaja dohovorili. Termín – za koľko to urobíte.... som sa pýtala ja, nie môj otec. Na tom týždni mi záležalo, pretože som mala rez. dovolenku, ktorú som musela nakoniec zrušiť. Bolo to v ten večer keď sme podpisovali zmluvu, presne viem ako ste mi povedali „do týždňa, nemáme o čom...!“ Tú pracovnú dobu – to ako nemyslíte vážne, že? Jedine v prvý deň, keď ste doviezli materiál ste boli u mňa už o 7.45 h. a robili ste do 16.30. A ostatné dni ? cca o 11.00 každý deň. A to že raz už o 13.00 mi Váš majster zvonil, že odchádza, lebo to čo ste mu kázali už urobil a on nevie čo má ďalej robiť  V ten deň ste mali prísť o 15.30 a robotu ste mali dorobiť (čo ste mi povedali aj vy, a aj majster) no a prišli ste 18.30 h.  Čo som mala už poriadne nervy. Samozrejme, že som sa bála čo na to susedia....Podotýkam že bývam v paneláku, ak ste si to nevšimli. A áno upozorňovala som Vás na suseda, ale nie tak na neho, ako na ich malinké dvojičky. Ohľaduplnosť vám asi nič nehovorí.... Denno denne som sa vás pýtala kedy ráno prídete........, áno vy ste mi vždy tvrdili, že o 8.00 ste u mňa, ale slovo ste dodržali iba v prvý deň. Traja majstri v mojom byte boli snáď iba raz. Ak by u mňa robili 2-3 majstri, tak ako vy píšete a robili od 8-17.00 tak takú kuchyňu 3,5 x 4,0 m (strop, inštalácie pre kuch. linku, a kúsok dlažby pod linku) by naozaj za týždeň zvládli. Ale vzhľadom na vašu dochádzku to trvalo 2 týždne. A ak by ste neodchádzali vy na dovolenku, tak verím že aj tri týždne. ....a už aj viem prečo termíny nedávate do zmlúv.....:( Ďalšie nedostatky... napr. polička v kúpeľni, ktorou ste zamurovali tretinu elektrickej zástrčky. Keby som ju potrebovala vymeniť, tak nemôžem lebo je zamurovaná! Áno, po upozornení ste vec dali na poriadok a poličku posunuli (teraz vrchná polička nie je zarovno spodnej, lebo je posunutá ) , a na spodnú ste použili iný obklad ako je na vrchnej  Takže super! To že ste chodili so mnou po obchodoch si vážim, a verte mi keby ste sa na konci zachovali férovo, tak patrične sa Vám aj odvďačím.....! Zmluva – p. Šedivý vy si mýlite dva pojmy..... „ukradnúť a zabudnúť“ Sám píšete, že ste zmluvu u nás zabudli......Tak nás láskavo neobviňujte, že vám niekto niečo ukradol. A tiež prečo nenapíšete že som Vám navrhla 3 termíny kedy som vám chcela zmluvu vrátiť a ani na jeden ste sa nedostavili..... ???? Tiež ste mi mali dať PPD, ale to Vám asi nič nehovorí, že? Platenie – je pravda, že druhú polovicu sumy sme vám nechceli dať. Ale využila som iba svoje právo, čo ste Vy sám dali do zmluvy, že „zákazník druhú polovicu sumy môže zaplatiť do 7 dní od zrealizovania zákazky“. Keďže ste sadrokartón nemaľovali vy, a najlepšie sú vidieť nedostatky až po maľovaní, chcela som využiť iba to, čo Vy sám ste dali do zmluvy!!!!! A ešte o.i. peniaze som Vám dala nakoniec pod nátlakom, keďže ste sa nám začali vyhrážať, na čo máme samozrejme svedkov! Tých všetkých susedov čo vyšli vtedy von! A ešte jedna vec, dva týždne po tom čo ste odišli, ma volal sused, že sa mám ísť pozrieť..... „čo mu urobili moji majstri“. Keď ste robili elekt. zástrčku v kuchyni, prevŕtali ste sa až k nim do obývačky (cez panel). Majú tam dieru o veľkosti 2 €, museli ste o tom vedieť, pretože do diery ste napchali polystyrén a tvárili ste sa že Vy nič....... A to tiež nehovorím o dorezanej plávajúcej podlahe v kuchyni, keďže ste dlažbu rezali na nej. Pri preberaní ste dali šikovne na to vrecká s materiálom, aby si nikto nič nevšimol!!!! .....takže len toľko na margo, keď sám chcete, aby všetci videli čo ste zač! A ešte jedna vec - o tej pani ste mne tvrdili, že sa Vám ona sama už ospravedlnila, a nie že je to opačne.....
Odpovedať
@petkadom Druhy krat sa k tomu nebujem vyjadrovat...vy by ste sa mali z vysoka hambit za to co tu pisete...Mne staci jedna odpoved-Staci mi len to,ze az do zaplatenia bolo vsetko uplne bezproblemov....ked som vas za moje peniaze vyvazal po obchodoch a riesil veci ktore ste mi povedali ze si budete riesit sami len aby som vam dal pred zacatim roboty zlavu...vtedy bolo tiez vsetko v poriadku ze ano?! a ked mi tu pisete ze som si "ZABUDOL" zmluvu...preco ked som si ju pytal spat jej zrazu nebolo???vyhovarali ste sa v byte,vyhovarali ste sa pred susedmi a vyhovarate sa aj tu...a nehovorim o tom ze dohoda platby bola v den dokoncenia ako aj u vasho otca...a este raz to poviem ze sme pracovali u vas na zaklade spokojnosti vasho otca kedze sme robili unho ako prveho a navyse vo vasom byte bol kazdy den!!a ako posledna vec byt si pri odovzdavani pozrel a pobral slovami v poriadku bez akej kolvek vycitky... viac to tu uz riesit nebudem...som stastny ze je to zamnou a pokial vam to nestaci tak sem poslem aj svedkov ktory boli na vasom byte ....aj svedka ktory bol somnou na byte vasho otca....a ako ceresnicku na torte si na tuto debatku mozme pozvat ako svedka elektrikara...a mozme si tu vsetci povymienat nazory nech ludia vidia ... takze este raz...jedno velke KLAMSTVO,VYHOVORKY atd.... viac netreba..a tymto sa moja debata s vami konci....ja som napisal to co si zasluzite...a este pre vas nieco urobim...poprosim aj tych ostatnych co tu boli spomenuty aby sa vyjadrili...len koli vam aby sa prislo na chybu....ja tu tymito slovami koncim....DOVIDENIA
Odpovedať
@petkadom a este aby som nezabudol...nemohol som si nevsimnut...v prvom texte ste pisali ze som vam nenamontoval digestor ktory som mal na zmluve a tym som vas oklamal....a v druhom texte uz pisete ze som ho namontoval ale az potom ako som komunikoval s vasim otcom ked ste boli v praci??? tak ako to teda vlastne bolo???troska sa tusim zaplietate v tom pribehu...
Odpovedať
Profilova fotka
Su ubohe vaše výhovorky.....ale veď v podstate ani žiadne niesu :) Ved to co ste teraz napisali, ste iba potvrdili moje slova. Je vidiet, že sa už nemate čím brániť.....To že vy ste zabudli zmluvu u nas, na to sme my prišli až na druhy deň. My sme ju jednoducho v ten večer odložili, že je to naša! Až po tom čo ste ju vy začali vypytovať sme zistili že máme dve...Vráťiť som ju chcela, vy ste sa neunuvali.....! Hmmmm a teda prac. cas, policka v kupelni, diera u susedov, dorezana podlaha....atd. aha tu vam slova dosli..... Myslim ze ja mam trosku viac svedkov ako vy, nemyslite?.....a tiež zo strany majstrov! Takže kto tu klame a sa vyhovara ste jedine vy (ale ved vy sam to dobre viete)!!!!! Viete, týmto čo tu píšete mne neškodite, ja nepodnikam. Podnikate vy! Vam ma zaležať na každom jednom zákazníkovi.....Bodaj by ich bolo čo najmenej sklamaných....... Digestor - klamali ste otcovi, ked ste mu povedali ze to urobí stolar. Ten mi hned volal do roboty a ja stolarovi. Ten sa len čudoval....O.k. v prvom prispevku som mala napisať, že nakoniec ste ho namontovali.....Ale ved dalej som to vysvetlila, ako ste to skusali, ze?Vyvarujte sa dalsich chyb a urobite ľudi šťastných a nie nešťastných :) !!!!!!!
Odpovedať
@tomassedivy ICO suhlasi
Odpovedať
:-) ja si stojim za svojim...poviem to do tretice ...k vam sme isli robit na zaklade spokojnosti vasho otca...s vami som vsetko riesil...o kazdej veci alebo zmene som vas informoval...cena sa ani o cent nezmenila...hned pred zacatim prac pri cenovej ponuke som vam dal zlavu kedze sme pracovali u vasho otca...takze to poviem opat...co bolo na zmluve to sa dodrzalo dokonca omnoho viac....a to ze tu pisete len preto ze ste mali hambu v bytovke pre nedodrzanie platby za odvedene prace je vas problem....ako ste sama napisali to vy ste mi nechceli zaplatit napriek tomu ze vas otec si vsetko bezproblemov prevzal takze to vy ste porusili zmluvne podmienky....tak uz prosim vas ukoncime tuto nezmyselnu a vymyslenu temu...nemam to uz chut riesit...je to premna uzavreta kapitola a za situaciu ktora u vas vznikla si mozte sama...my ludi robime stastnymi...sveci o tom nasa stranka kde su vsetky prace ukazane a nehovorim o tom ze to boli nasobne vacsie zakazky kde je ovela viac problemov,zmien a podobne...a vy nemozte ani z daleka pisat a hadzat spinu na nas ako sa tu pokusate...ani z daleka!!!
Odpovedať
@belzebub1 My sme vam hrubu stavbu urcite nerobili!tym som si isty...a pokial ico suhlasi chcel by som vidiet tu zmluvu alebo nieco kde to mate podpisane z razitkom...pretoze pokial mate moje ico na vasej stavbe jednalo sa urcite o podvod!bolo by mozne mi poslat kopiu cohokolvek odkial ste to ico mali?podpis,razitko,zmluva....cokolvek
Odpovedať
Divoká diskusia :) myslím, že je zbytočne tu špiniť jeden na druhého. Všetko je to o ľuďoch. Bez toho aby som poznal čo i len jednu stranu by som chcel povedať, že podľa mňa problém je v tejto dobe, ktorá kazí charaktery. V minulosti boli ľudia šťastní keď im niekto niečo spravil, ešte mu aj vyváral a aj poriadne zaplatil. No dnes sú ľudia na seba ako psi a hľadajú na tom druhom chyby. Trhové hospodárstvo nás núti byť lepší ako ten druhí . Veď či už dom alebo byt...to je všetko materiálne a my sme tu fakt len krátko.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?