Zateplenie vnutornej priecky

Dobry deň, citala som viacero diskusií, ktore riesia podobny problem, ale vo viacerych sa riesi aj vlhkost, ktoru ja neriesim, Ide o to, ze sme v lete zateplovali starsi dom, steny su na dotyk teple, co po minule roky boli ladove. No v jednej miestnosti je jedna stena studena /aj teplota v tejto miestnosti je nizsia ako v inych, pretoze to nie je obvodova stena, za nou je este starsia cast domu, ktorá nie je využívaná, teda ani nevykurovana, ale mozno v buducnosti bude.. Ako zateplit tuto stenu. Mohli by sme aj zvnutra, pretoze izba je pomerne velka, z druhej strany by to bolo komplikovanejsie, pretoze je tam menej priestoru kvoli dveram. Hladame riesenie ucinne, ale aj cenovo vyhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
@enka81 tým, že je to uzavretý priestor, čiastočne izoluje. Stačí preto tenšia izolácia, aj vzhľadom na budúce využívanie. Dajte PS na to omietku alebo sdk , pre jednoduchosť stačia 8cm hranolky, medzito ps a upevniť sdk.
Odpovedať
Profilova fotka
Stena by mala mať hyroizoláciu .Pokiaľ ju má tak máte viacero možností.Predsadená stena zo sadrokartonu,sklenná vata ,alebo prímurovka z Ytongu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dakujem za navrhy, posuniem manzelovi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?