Zateplenie veniec + zelezobetonovy strop

Ahojte, Riesim zateplenie betonoveho venca napojeneho na zelezobetonovu deku. Na obrazku plne objekty uz su zhotovene: Cervena - tehla Heluz Family 38 Seda - veniec + deka Zelena - 5cm XPS Hnede - pomurnice, krokvy Z vonku planujem zateplit 16cm grafitovym polystyrenom (modra), na deku 20+20cm Isover Unirol Profi (oranzova). Potreboval by som poradit ohladom oblasti okolo pomurnice/medzi krokvami. Planujem tam vyskladat 3xXPS ako je na obrazku cervenou. Co na to poviete? Je to vhodne, pripadne to riesit inak?
Odpovedať
A projekt hovori co?
Odpovedať
Profilova fotka
Z vonkajsej strany polystyrenod hranyn muru po pomurnicu a zhora zarezat sikminu az po foliu Na pomurnicu a deku mineralnu vlnu lahsie sa stym robi a napchas do kazdej skulinky.
Odpovedať
@danculd Podla projektu sa ma na deke pouzit 35cm grafitoveho polystyrenu, rovnako aj okolo pomurnice. Na deku by som rad pouzil vlnu, okolo venca rozmyslam ci pouzit styrodur alebo natlacat vlnu. V pripade pouzitia vlny predpokladam ze najskor budem musiet upevnit vrchny rad vonkajsieho zateplenia a potom tlacit vatu. Alebo odporucate iny postup?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@partizan51 Ahoj, ako si to nakoniec vyriešil?
Odpovedať
@peto125 Ahoj, poslal som ss.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@peto125 Ahoj, ako si to nakoniec poriesil? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?