Zateplenie veľkoformatovými doskami polystyrénu

Zateploval niekto velkoformatovymi doskami polystyrenu (1x2m). Su s tym spojene nejake nevyhody? Odporucili by ste to alebo nie. Vdaka za akekolvek pripomienky. Planujem zateplenie 25cm polystyrenu a murivo je VPC.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanh Tiez s nimi aktualne zateplujem jediny problem ze niektore dosky su prehnute cize viac brusenia inak bez problemu☺
Odpovedať
@stanh Vraj sa s tým zle manipuluje na lešení :) Ale keď máš prízemný dom a robíš si to sám, môže Ti to byť jedno. Ja plánujem ísť dokonca do formát 1 × 2,5 m.
Odpovedať
ja som robil sám s formátom 2x1, na bungalov. na tom lešení by to bol asi problém, lebo pri lepení celkom pod strechou, na štítochy to už bolo o hubu. ale inak super, rýchla práca, menej vypeňovania špár.
Odpovedať
Dakujem pekne za prispevky. Asi do toho pojdem. Pokladali mi taky format na strechu a pacili sa mi tie kusy. Mam prizemny bungalov, tak robota by mala byt fajn. Urcite urobim fotodokumentaciu, tak potom prispejem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
cim ste celoplosne brusili eps pred sietkovanim? Nemate daky zlepsovak, lebo mam zirafu na sdk a rozmyslal som na nu nahodit hrubsi kotuc a s nou to prebehnut.
Odpovedať
@rkorba ručným brusom... Žirafou s hrubým papierom narobíš podľa mňa diery... Bude ti ten polystyrén miznút pred ocami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?