Zateplenie stropu min. Vata a sadrokarton

Prosim vas kolko vas vyslo zateplenie stropu? Mame plochu 142cm2. Davat budeme min.vatu a sadrokarton. Dostali sme cenu 19€/m2. Je to podla vas dobra cena? Lokalita Bratislava okolie
Odpovedať
@adka_91 tych 0,0142m2 ta bude stat 27 centov... kedze som si tieto roboty spravil sam, tak ti nepoviem, ale pri takejto otazke by si mala uviest co je v cene. iba zateplenie, alebo aj montaz sadrokartonu, pripadne tmelenie? cena cisto za pracu?
Odpovedať
Jak niekto moze dat takuto otazku?? Ludia naco chodite do skoly? Ach.
Odpovedať
@lukasflip je to komplet komplet robota.ale bez materialu.
Odpovedať
@originalx nechapem co to ma spolocne so skolou ale v pohode.
Odpovedať
@adka_91 komplet robota za co?
Odpovedať
@adka_91 To je ako by si napisala: idem robit oslavu pre 50 ludi, je dobra cena 35€/os., budu aj jest aj pit. Precitaj si po sebe co pises.
Odpovedať
@originalx ved jej napis, ze cena je vyborna, ona sa potesi a my budeme mat klud :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka_91 treba skusit odpovedat aj ked otazka je nejasna,bezna cena montaze sadrokartonu je 10 eur/m2,ak je cena montaze sadrokartonu aj so zateplenim 19 eur,9 eur za zateplenie+parozabrana je dost ak je strop rovny,pri sikmej streche by som to bral
Odpovedať
@gashtaan uz len ta lokalita Ba, tak tam sa dava cana za robotu x 2. Nic nenapisala konkretne co jej nacenili, aka vata, kolko vaty, vrstiev, parozabrana, aka konstrukcia na sdk, tmelenie, brusenie do akeho stadia.
Odpovedať
@originalx predpokladam, ze sama netusi, proste chce zaplatit peniaze a dostat za to hotovy strop, nie kazdy tusi co je za tym a vobec, ze je viac materialov ci sposobov ako sa to da urobit.
Odpovedať
@gashtaan tak tak. Este je mlada a neskusena, ked ju parkrat firmy "odrbu" tak zist ako to chodi. Jedna vac je cp a druha vec konecna cena za komplet.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx ak dojde k dokoncovaniu SDK a bruseniu, firma rada vysvetli ze nacenene je to len v kvalite Q1 a vyssiu kvalitu si treba doplatit..ale netreba ju tu odsudzovat,pretoze nevie a preto sa pyta.. je vela takych co sa pyta az potom,ked maju platit, co je uz neskoro..
Odpovedať
Článok sa načítava...
ako mne nacenili strop 130m2 sadrokarton cerverny 23 eur/m2 ( s materialom ) bez materialu dali 19 eur/m2? co sa mi zda mega drahe. . Okolie povazskej Bystrici. keby to bolo za 10 eur/m2 tak by som im aj varil... a ulieval.
Odpovedať
@dart9 dakujem pekne za nazor. Mne to pride tiez vela nakolko je to iba cena prace bez materialu.strechu mame sikmu nakolko mame pochvodznu povalu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?