Zabradlie a dlazba na balkon + zateplenie

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat aka je postupnost v pripade dokoncenie balkona na dome? Momentalne mam skladbu takuto: Betonova deka Penetrak Ipa 3cm styrodur 5cm cementovy poter. Chcem sa spytat ako teraz postupovat a co mam spravit kedy? Chceme na jesen zateplit dom takze pred zateplenim je uz treba mat spravene zabradlie, dlazbu, okapove plechy? Co mi odporucate? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nereaguje tak este raz: Najskor spravit okapove plechy potom dlazbu, potom zabradlie a potom zateplit? Je to takto spravne?
Odpovedať
Profilova fotka
Polistiren by som robil pred dlazbou....az k sietke. Po zasietkovani treba urobit okap-dlazbu-zabradlie. A farbu nechat natiahnut do dlazby (podla mna blbo vyzera dlazba lepena na farbu, takto farba pekne zakrije vrch sokla). Len tu dlazbu treba kvalitne chranit, zalepit, pouzit vhodny material na zakrytie.
Odpovedať
Profilova fotka
@gomietky dakujem za radu. Chranit dlazbu, co tym myslite? akoze pred zateplenim ju zakryt foliou? alebo nejake kartony polozit na nu? Ostala mi napr. 0,5cm krocajova izolacia, alebo mi ostala aj folia co ide pod skridlou... staci ked to prekryjem tymto? (prip. geotextiliou?)
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka Presne tak, zakryt. My pouzivame lepiace pasky (nie papierove, ale silnejsie, sive). S tym sme oblepili vrch sokloveho obkladu aby farba sa tam nechytila. A k tomuto sme prilepujeme nieco podobne ako geotextilia. Pod toto este mozete dat aj foliu...hlavna vec aby sa farba nedostala cez a nezaspinila obklad. Po ukonceni prac okolo tohto (ukoncenie steny, balkonu) ked sa uz robi inde hned aj cistit, vtedy este aj tie nahodne kvapky sa daju odstranit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?