Vlhká stena z vonku aj z vnútra

Ahojte :-) Kúpili sme bungalov, kolaudovaný v roku 2011. A na prednej strane domu z vonku je mokrý fľak, teraz je len dolu ale sused spomínal, že v minulosti bol aj do výšky cca 1,5 m. No ale to by nebol jediný problém s vodou, v špajzy sa nám objavil mokrý fľak a minule sme uvideli že voda ide ako keby po odvode múra. Pre lepšiu ilustráciu: Wc (klasické, nie závesné) je na tej strane steny ako zatiekla stena z vonka a v tej istej miestnosti oproti wc je bojler na ohrev vody a na druhej strane je špajza kde bol tiež spodok steny zatečený. A najnovšie voda si vytvorila cestičku z tejto miestnosti z vonka po chodbe až po špajzu. Ale v týchto stenách nie je vodovodné potrubie. Potrubie vedie cez predné steny po obvode domu. Ostatné miestnosti sú suché, len táto oblasť nám robí veľké vrásky :-( . Ďakujem za každú radu :-)
Odpovedať
@lenuska0075 k tomu bojleru vedu vsetky rury povrchom? Na povale ste sa uz boli pozriet? Ten stlp podopiera prestresenie, netecie to nejako poza oplechovanie? Toto je uz havarijny stav, treba to riesit okamzite, najma kvoli vlastnemu zdraviu. PS Dom bol vzdy v takom stave? ved este aj plotovy stlpik vyzera byt zle urobeny..
Odpovedať
Strecha je úplne suchá, len tento predok bol vlhký ale toto je stará foto už to je skoro suché len dolu je mokrý fľak, asi to je centrum problému. A bojler má trúbky vedené klasický, z vonka. Inak ostatné izby sú suché len problém je za miestnosťou kde je wc a bojler (t.j. vonkajšia stena) a špajza ktorá je za touto miestnosťou a bok tejto miestnosti z vonka (t.j. chodba). Dom bol v takomto stave, ten plot nie je dokončený ani dorobený ešte od majiteľov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?