Upevnenie SDK rostu

Mozem upevnit priamy zaves o CD profil TEX-skrutkami a nan potom dalsi CD profil na ktory upevnim SDK dosku. Parozabrana by bola medzi CD profilom a priamym zavesom. V podstate by som mal medzi jednym a druhym CD-ckom vzduchovu medzeru o vyske priameho zavesu.
Odpovedať
Profilova fotka
@quako2 a naco vrtat dalsi priamy zaves? ved daj krizove spojky: http://www.eshop-sadrokarton.sk/eshop...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Obnovil by som tuto temu, tato moznost zaujima aj mna, dat parozabranu nad elektroinstalaciu a osetrit akurat uchytenie zavesov o CD profil je lepsie riesenie ako parozabranu prevrtat pri uchytavani SDK o CD. Je teda mozne kotvit zavesy do CD profilov?
Odpovedať
Nie nieje. Váha bude na 2 skrutkach. Kvôli tomu vymysleli krížovú konštrukciu. Proti prevrtaniu parozabrany je špeciálna paska.
Odpovedať
Pastnem sem mail priamo od Rigipsu, kde som sa na skladbu pytal. Odpoved: skladba by bola možná s nasledovnými odporúčaniami: 1. použiť štvorbodový záves Nonius – pevnejší záves na vzper ako záves s dvojperom, keď budete do konštrukcie ešte priskrutkovávať ďalší záves 2. hlavné profily R-CD orientovať kolmo na krokvy, nie rovnobežne, kotvenie závesov každých 900mm ak bude opláštenie 1xRB (RF) 12,5. Pri opláštení 1xRF15 musia ísť závesy po 750mm. 3. na hlavné profily R-CD nalepiť parozábranu a potom je vhodné priskrutkovať po celej dĺžke profilu cca 10cm široký pás sdk dosky (časom sa môže stať, že parozábrana sa odlepí od R-CD profilu, pás sdk dosky tomu zabráni). 4. cez pás sdk dosky priskrutkujete do R-CD priamy záves al. nastaviteľný strmeň, tak ako to už máte naskicované. Splnam okrem prveho bodu ostatne, daval som klasicke rychlozavesy, koli vacsej variabilite vo vyske. Rost som kladol kolmo kazdych 40cm na ktory potom ide vata.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?