Thermoshield-aerogel

a ine tzv. tepelnoizolacne nano natery a Vase skusenosti s tym...za odpovede dakujem..(ludia co sa zaoberaju klasickymi metodami zateplenia(polystyren,striek,izolacie atd) mozu uviest tuto skutocnost vo svojich prispevkoch..).
Odpovedať
Profilova fotka
@romankraner73 Nanášal som Thermoshield v interiéri (byt v paneláku na prízemí) a môj kamarát v exteriéri - na RD. Určite je to skvelý produkt, ktorý má množstvo skvelých účinkov (napr. Thermoshield - Interiér je o homogenizácii vnútornej teploty), ale tento náter nie je ekvivalentom zateplenia. TaSUS mu na to nikdy nevydal osvedčenie. Ak Ti to tvrdí nejaký predajca, tlačí Ti kaleráby do hlavy.
Odpovedať
Dik,Na jednom baraku si klient vymyslel žalúzie na diaľkové ovládanie na francúzskom okne, ten mechanizmus nad oknom sa musí osadit do priestoru kde by malo byť 15 cm polystyrénu, s tým sa predtým nepocitalo, ide len o priestor 50 cm x 3 m,...tak tam rozpatleme kyblik thermoshield exteriér
Odpovedať
Profilova fotka
@romankraner73 daj tam radsej nieco co zarucene izoluje a funguje, takze bud PIR izolaciu, alebo aerogel ak to chce mat bez tepelneho mostu. Kyblik nechaj u predajcu :-)
Odpovedať
http://www.nazeleno.cz/ze-sveta/lang_... Takze asi tak. Nejjednoduchsie bude pouzit pir panely.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?