Styrisol 100 mm

Ma niekto skusenosti s tymto XPS ? dakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem tomu presne meno ,ale ak je to styrodur žltej farby tak sa jedná o nanekvalitnejší XPS na trhu.Je najredší zo žiadnym UV filtrom.Na fasádu neodporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
XPS ako hociktorý iný.... žltý, zelený, biely, modrý ak má potrebné certifikáty tak by mal mať aj zodpovedajúce vlastnosti, robili sme už s kadejakým ale žiadny nebol redší a dlhodobo UV stabilný tiež nie je žiadny
Odpovedať
Profilova fotka
@jr66 Mýlitesa.Styrodurové platne žltej farby sú od ostatných styrodurov svojou kvalitou respektíve nekvalitou ,na hony vzdialené.Tie žlté sú riedke ,,(majú príliš veľa bubliniek ),čím budú zrejme aj viac nasiakavé ,čo je u styrodurov neprijateľné,sú ľahko lámavé .Stačí ich nechať pár hodín na slnku a už sa osýpa povrch.Ja osobne ich nikomu neodporúčam ,nekupujem to ,odmietam s tým pracovať ,alebo dávať na to záruku.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros nemôžete tvrdiť že žltý XPS je zlý! Ktorý žltý???? Ja poznám minimálne tri druhy. Styrisol, Fibrostir, Zentyss a ešte som zlý nemal a to s ním nerobíme fasásy ale ploché strechy a tam ozaj nemôžem dať hocičo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?