Spáleny EPS vs IPA

Dobry den, rád by som sa spytal, ci práca majstrov na fotkách v prílohe je v poriadku. - Mal by sa vzniknuty stav (spáleny polystyrén) nejako opravit? - Je to v poriadku, ze pri pokladaní IPA spália EPS? - Medzi terasou a vnútornou/obyvanou castou pri spálenej casti EPS nevzniknú tepelné mosty? Obvodovy múr 30 cm tehla +20 cm EPS. Dakujem pekne za odpovede!
Odpovedať
to sú tie šalovania deky zo styroduru, a pak sa nedá poriadne a pekne nalepiť lepenka na založenie radu.. styrodur je spáleny pretože v jeho blízkosti sa robilo s plameňom. Je takmer nemožné ho v tomto prípade nespáliť no hlavu by som si s tým nelámal nie, mosty nevzniknú, špáry zastriekaj pur penou a orež. Podľa foto súdim že je spáleny len povrch/okraj..stred je OK.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefanl ale dá :)
Odpovedať
@szoli81296 Nie je to žiaden problém, vyplní sa to dodatočne penou. Otázka by mala skôr znieť, že načo niekto celoplošne natavoval ipu, keď stačilo spoje, veď dom váži desiatky ton, tá ipa odtiaľ neujde..
Odpovedať
@szoli81296 keby si si to spravil sam, tak by si to mal kvalitne bez zbytocnych strat na xps. Tymto babrakom by som to urcite nedaval opravovat, lebo by to zase len do..... kupil si si napr 12cm xps a horakom ti z neho spravili 9-10cm co uz poucenie do buducna ze i najjednoduchsia robota je pre robosov investorov nesplnitelny sen o kvalite :-) Nevidim tu ipu pretrcat za obvodove murivo, ako ju chcu chlapci napojit na vertikalnu hydroizolaciu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?