Problem so zatekanim

Ahojte, zacalo nam zatekat v rohu, ked sme to isli pozriet hore na povalu, tak je tam mokra skvrna odkial to steka na dreveny tram. Predtym ako zavolame niekoho kto to obzrie, ma niekto uz skusenost s takymto problemom, pripadne vie co to je? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zrejme deravá parozábrana.
Odpovedať
@polle88 žeby diera v poistnej hydroizolácii-paropriepustnej fólii? čo je to svetlé nad trámom, nie je to porušenie? ak to nie je porušená fólia, tak je to kondenz z pary ktorá prechádza z interiéru (pre zle, alebo vôbec inštalovanú parozábranu nad sadrokartónom), ktorá sa vyzráža na chladnej fólii.
Odpovedať
@polle88 mne to pride ako zle urobeny strop, cez tu skaru v spoji sdk/stena ide teply vlhky vzduch hore a tam sa zraza. Parozabrana mala byt nalepena butylovym tmelom na obvodovu stenu a sdk mal mat prekryty spoj so stenou silikon-akrylom. Spolahliva a kvalitna oprava zavana pruserom..
Odpovedať
Profilova fotka
opraviť podhľad ako píše stowasser a urobiť na povale prievan. Koľko vetracích škridiel máte? Ale môže to byť aj prasknutá škridla.
Odpovedať
Prepacte, ale nesom slovak, tak moja slovencina neni tak super. @slavoslav To biele je skondenzovana voda. @jan45 Kolko mame tie vetracich skridiel neviem. Tie maju taky kopcek a nejake diery? Bohuzial to sa neda tam ist/chodit lebo pod vlnou je iba sdk-strop-konstrukcia. Ale je to divne, ze tam je iba ten jeden flak, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@polle88 vyzera to na poskodenu stresnu krytinu, tak ako pise jan45...., a tam kde mas poskodenu vrchnu foliu ti to preteka po trame do interieru,... co mas hore za krytinu.? zacalo ti to pretekat ked prsalo, alebo ked bol sneh na streche.?? tazko takto po telefone...... , treba vidiet.....
Odpovedať
@mimms Tazko povedat kedy to zacalo. Ked sme to videli bolo v noci pod 0 a cez den nad 0. Ale bolo suche. A na strechu mam skridle.
Odpovedať
Profilova fotka
@polle88 správne, ale zatekať môže úplne inde ako je diera(prasknutá škridla).ako píše mimms, treba vidieť, Vy tu ukazujete niečo iné a pozerať sa treba inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?