Prichytenie nosných lát "štauplátu" podhľadu do polystyrénu

Profilova fotka
Riešim taký problém, najmä teda na štítovej strane, ako vyriešiť podhľad alebo teda jeho prichytenie na strane steny, keďže majstri, ktorý robili strechu (predošlý majiteľ) na to nemysleli v mieste hrebeňa. V miestach pomúrnic trámy "trčia" ale v mieste hrebeňa nie a teda mám dotaz či môžem do EPS nakrútiť laty (do hmoždiniek pre EPS) a na to dávať podhľad...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to máte v takom štádiu ako na fotto tak najskôr urobte konštrukciu poddbitia potom zateplite ( okrem fasádnej omietky ) a nabite podbitie nakoniec dokončite konečnú povrchovú úpravu.
Odpovedať
Ako prvé by som to domuroval. Klobúk dole pred "majstrami" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked to mas takto tak zatepli ten mur zvrchu a domuruj potom namontuj latu na mur vo vzdialenosti krokiev .. zatepli nad latou a zhotov podhlad a nasledne zatepli stenu. Inak ten stit by som zateploval aj v mieste povaly kvoli eliminacii tepelneho mosta.
Odpovedať
Profilova fotka
Zateplené je zvnútra a z vonka je už polystyrén 10 cm.... hej majstri ako cumel to boli - miestnosť na foto a tá pod ňou nemá ani jeden roh pravouhlý (na dĺžke 8,5 m sa to na dvakrát zbieha o cca 60 cm)...a keby som pod hrebeň dal hranol a popri stene nakrútil laty a pre istotu to chytil aj do polystyrénu cca á 50 cm ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?