Prehlbovanie a izolovanie pivnice

Profilova fotka
Ahojte, ma niekto skusenost s prehlbovanim pivnice pri vyskyte spodnej vody?Ako to urobit,ako zaizolovat? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ťažká odpoveď, pretože to má priamy súvis s jestvujúcou konštrukciou a jej izoláciou a následne s prepojením novej izolácie, hlavne riešenie detailov. Riešiť sa to dá, obrátil by som sa na odborníkov, napr. MAPEI, BASF,...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za radu.Tak je to stary dom,pivnica nema momentalne ziadnu izolaciu.je tam udupana hlina.Chceli sme ju znizit asi o pol metra.Planujeme tam dat kotol.Takze najprv beton,izolacia a obklad alebo sa dava nieco este pod beton?Steny staci potriet?Nechcela by som,aby sa mi ta vlhkost potom tahala po stenach.Nerozumiem sa tomu,budem vdacna za vsetky prispevky ako a co? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
chcem sa opýtať aj ja k tejto téme. V pivniciach som mal tento víkend asi 5cm vody. Studňa cca 5m od odmu je plna, 1m pod urovnou teranu, takze asi to bude spodna voda. Vsade je teraz vela vody. Planujem pivnice nejako zaizolovat. No problem je ten, ze vyska v pivnici je cca 1,7m a podlaha je betonova. Zvysit by nebolo dobre riesenie ale asi ani rozbit beton a dat novy nieje velmi dobre. Myslite ze pomoze ked dom obkopen a urobim drenaz okolo zakladov, aby mi ta voda nesla do pivnice?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?