Použitie Isover Unirol Profi po 6 ročnom skladovaní

Profilova fotka
Prajem pekný deň, chceme dokončiť domček a ideme izolovať strechu,tak sa chcem opýtať,či je možné použiť ISOVER UNIROL PROFI po šesťročnom skladovaní.Nestratí po toľkých rokoch svoju funkciu? Ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
No v názve som sa pomýlila,je to byť Insover Rio 14 po šesťročnom skladovaní :)
Odpovedať
na strechce by bol aj dlhsie tak preco by stracal:) sa vypari? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stavbar_tamy no určite by sa nevyparil :-D ,len je stočený v balení a my sme asi takí amatéri, tak sa normálne pýtam,či nevadí keď je takto dlho skladovaný .
Odpovedať
a bol uskladneny v suchu? ak hej a je to vata tak bez problemov:) ja som ties amater ale logicky ked davate na strechu izolaciu pocitate snou aspon na 30 rokov....takze pokazit sa nepokazi :) polystyten zevraj prcha ale ties sa nepokazi...to je moj nazor laika:) na modrej streche su vsetci amateri...na inych forach mozno najdes aj odbornika....ale som si na 99 percent isty ze to bude ok:) ak nato neprsalo
Odpovedať
Profilova fotka
@stavbar_tamy no bol skladovaný v suchu,tak ďakujem za odpoveď a dúfam,že sa nebude po rozbalení rozsypovať :-D bolo by škoda to vyhodiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tauta1 ahoj,ak ho odbalíte ešte pokiaľ bude stlč.vložte ho medzi krokvy bude sa vám s ním dobre robiť.bude mu to trvať o niečo dlhšie,ale on sa nafúkne.
Odpovedať
Profilova fotka
@matko101112 jej ďakujem skúsime,my len dúfame,že po toľkých rokoch sa nafúkne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?